KTO, K belgesi için yetkili oldu

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) arasında yenilenen protokol neticesinde Kayseri Ticaret Odası (KTO), K türü yetki belgeleri ile ilgili tüm işlemleri yapmaya yeniden yetkili oldu. Kayseri...

Google Haberlere Abone ol
KTO, K belgesi için yetkili oldu

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) arasında yenilenen protokol neticesinde Kayseri Ticaret Odası (KTO), K türü yetki belgeleri ile ilgili tüm işlemleri yapmaya yeniden yetkili oldu.

Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, K türü yetki belgelerinin yeniden verilmeye başlanması ile ilgili açıklamada bulundu. Hiçyılmaz, oda olarak ilgili bakanlık nezdinde yaptıkları girişimler sonucu, K türü yetki belgesi işlemlerini 09 Mayıs 2014 itibariyle yeniden yapmaya başladıklarını belirtti.

Hiçyılmaz, "Kayseri'deki hafif ve tam ticari araçlar ile taşımacılık sektöründeki araçlara verilen ve zorunlu olan K türü yetki belgeleri için üyelerimiz, odamız ile ilgili biriminden gerekli işlemleri yaptırabilirler. K türü yetki belgelerinin yeniden odamızdan verilecek olması üyelerimiz ve tüm Kayserililer adına memnuniyet verici ve müjde niteliği taşıyan önemli bir gelişmedir. Oda olarak üyelerimizin iş yaşamında karşılaştıkları zorluklar ve engelleri aşmak adına her türlü gayreti gösteriyoruz ve bundan sonraki süreçte de aynı içtenlikle çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu güzel gelişme üyelerimize hayırlı olsun." diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar