KTO Başkanından üyelere fuarlara katılın çağrısı

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Ramazan ayı ve bayram sonrasında yeniden hareketlenecek olan fuar organizasyonları hakkında açıklamada bulunarak, oda üyelerine katılım konusunda çağrı yaptı.Oda Başkanı...

Google Haberlere Abone ol
KTO Başkanından üyelere fuarlara katılın çağrısı

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Ramazan ayı ve bayram sonrasında yeniden hareketlenecek olan fuar organizasyonları hakkında açıklamada bulunarak, oda üyelerine katılım konusunda çağrı yaptı.

Oda Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, yaptığı açıklamada, "Ağustos ayında 83. İzmir Enternasyonal Fuarı, Eylül'de CEBIT Bilişim Eurasia, Ekim'de Ankara'da düzenlenecek olan 27. Yapı Fuarı, Kasım'da MODEF Expo 2014 Mobilya ve Dekorasyon Fuarı, Ortadoğu 6. Mobilya ve Dekorasyon Fuarı ve Aralık'ta da Subconist 12. Uluslararası Yan Sanayi Ürünleri Fuarı başta olmak üzere yıl sonuna kadar farklı kentlerde toplam 112 fuar organizasyonu düzenlenecektir." dedi.

Başkan Hiçyılmaz, ticaretin gelişmesinde, iş ilişkilerinin sürekli ve düzenli olmasında, ürünlerin tanıtımında fuarların öneminin oldukça büyük olduğunu ifade ederek, şu ifadelere yer verdi: "Fuarlara katılımın sağlanması, hem üyelerimizin hem de Kayseri'nin menfaati gereğidir. Bu konuyu çok önemsiyoruz. Odamız üyelerinin fuar organizasyonlarına katılımlarını sağlamak için meslek komitelerimiz aracılığı ile duyurularımızı yapıyoruz. Üyelerimizin fuarlara katılımı konusunda her türlü çalışmayı yapıyor, belge ve bilgi desteği sağlıyoruz. Fuarlara katılacak olan üyelerimizin günübirlik yol masraflarının yarısını karşılıyoruz."

Kayseri Ticaret Odası olarak fuarlarda yer alarak stand açılması noktasında devrede olmalarının üyelere avantajlar sağladığını da kaydeden Hiçyılmaz, "Biz devrede olduğumuz zaman fuara harcanan masrafların en fazla 2 bin TL'sini KOSGEB ödüyor. Bu tür organizasyonlarda üyelerimizin bize müracaat etmelerini öneriyoruz." diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar