Krize Girdi, Anne Babasını Bıçakladı

Kadıköy'de sabah saatlerinde aile dehşeti yaşandı.

Google Haberlere Abone ol
Krize Girdi, Anne Babasını Bıçakladı

Daha önce eşinden boşandığı öğrenilen bir kişi tartıştığı anne ve babasını bıçakladı. Babasının kulağını kesen annesini de kolundan yaralayan şahsın, uyuşturucu kullandığı iddia edildi. Yaralı anne ve baba olay yerine gelen ambulansla Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. 

Olay saat 10.00 sıralarında Göztepe Mahallesi, Birinci Orta Sokak, Başak Apartmanı'nda meydana geldi. İddialara göre bir süre önce eşinden boşandığı için Anne Gönül (59) ve Baba Mehmet Nuri (62) ile kalan Kaan Y., sabah saatlerinde uyuşturucu krizine girdi. Kontrolünü kaybeden Kaan Y., mutfaktan aldığı bıçakla anne ve babasına saldırdı. Babasının kulağını kesen Kaan Y., araya giren annesini de kolundan yaraladı. Daireden gelen çığlık seslerini duyan vatandaşlar durumu hemen polis ekiplerine bildirdi. Kısa sürede apartmana gelen Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü'ne bağlı polis ekibi yaralı anne ve babayı görünce sağlık ekiplerine haber verdi. Daha sonra gelen 112 acil müdahale ekipleri binaya girerek yaralılara müdahale etti. Her iki yaralı da ilk müdahalelerinin ardından sedye ile merdivenlerden indirilerek ambulansa taşındı. Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralılar acil serviste tedavi altına alındı. Hayati tehlikeleri bulunmayan anne ve babanın bir süre hastanede kalacağı öğrenildi. Şoka girdiği öğrenilen Kaan Y. ise Kadıköy Asayiş Büro Ekipleri tarafından gözaltına alındı. Polis otosuna götürülürken yürümekte güçlük çektiği görülen Kaan Y.'nin bitkin hali dikkat çekti. 

Bu arada olayın meydana geldiği bina sakinleri, Kaan Y.'nin eşinden boşandığını zaman zaman krize girdiğinde şiddete başvurduğunu söyledi. Olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlatıldı.

Yorumlar