Kozanlılar Derneği yönetimi Başkan Hüseyin Sözlü’yü ziyaret etti

Kozanlılar Derneği Başkanı Ahmet Ünsal ve yönetim kurulu üyeleri, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’yü ziyaret etti. Hüseyin Sözlü’nün başarısından dolayı çok mutlu olduklarını ifade eden dernek başkanı Ahmet...

Google Haberlere Abone ol
Kozanlılar Derneği yönetimi Başkan Hüseyin Sözlü’yü ziyaret etti

Kozanlılar Derneği Başkanı Ahmet Ünsal ve yönetim kurulu üyeleri, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’yü ziyaret etti.

Hüseyin Sözlü’nün başarısından dolayı çok mutlu olduklarını ifade eden dernek başkanı Ahmet Ünsal, “Tebrik etmek için geldik, başarınız daim olsun. Ceyhan’daki performansınız büyüyecek ve Adana’da çok daha başarılı olacaksınız. Bundan eminiz. Yönetim Kurulu arkadaşlarım ve tüm üyelerimiz adına yeni göreviniz hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Başkan Hüseyin Sözlü de Kozanlılar Derneği’nin rüştünü ispatladığını belirterek şöyle devam etti: “Gerek aday adaylığım gerekse adaylığım döneminde çok destek oldunuz. Bulunduğunuz her yerde bereket var. Kozan’da da, Sarıçam’da da bereket var. Buradaki ekibe bir şey söylemek gerekiyorsa; şahsım ve camiam adına teşekkür ederim. Allah razı olsun. Aynası iştir kişinin lafa bakılmaz. Bunun muhatabı bir kişi ya da kurum olacaksa, kişi olarak da kurum olarak da bunu sizler başardınız. Kozan’da da Sarıçam’da da yüksek bir başarı kazandınız. Bu saatten sonra Sarıçam’da, Kozan’da ve Adana’nın tümünde bizlerden beklenti artmıştır. Türkiye’de üç önemli yerin Büyükşehir Belediye Başkanlığını Milliyetçi Hareket Partisi kazanmıştır. Türkiye genelinde hareketimizin bizden yüksek beklenti ve ümidi var. Onun farkındayız. Ağır bir yükün altındayız ama başaracağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın.”

Ahmet Ünsal, ziyaret sonunda Hüseyin Sözlü’ye; Kılıçlı Mahallesi’ne bağlı Andız Burnu denilen noktadaki 6, 7 hanede elektrik bulunmadığını ve TEDAŞ’la yazışmalarına rağmen sorunun çözülmediğini iletti. Hüseyin Sözlü de konuyla ilgilenileceğini söyledi.

CİHAN

Yorumlar