Kozanlı İşadamları Urfa'ya kültür gezisi düzenledi

Kozanlı iş adamları, sağlıkçı ve eğitimciler Şanlıurfa’ya kültür gezisi düzenledi. Kozan İş Adamları Derneği (KOZİAD), Özel Kozan Burç İlkokulu, Kozan Sağlık Mensupları Derneği(SAMEDER) ile Kozan Eğitim Gönüllüleri ve İzcilik...

Google Haberlere Abone ol
Kozanlı İşadamları Urfa'ya kültür gezisi düzenledi

Kozanlı iş adamları, sağlıkçı ve eğitimciler Şanlıurfa’ya kültür gezisi düzenledi. Kozan İş Adamları Derneği (KOZİAD), Özel Kozan Burç İlkokulu, Kozan Sağlık Mensupları Derneği(SAMEDER) ile Kozan Eğitim Gönüllüleri ve İzcilik Kulübü Derneği(KOGİZDER) tarafından ortak düzenlenen geziye işadamları ve sağlıkçıların yanı sıra, öğrenci velileri ve okul yöneticileri de katıldı.

Gezinin ilk durağı İbrahim Peygamber’in Nemrut tarafından ateşe atıldığı yer olarak bilinen ‘Balıklı Göl’ oldu. Daha sonra sırasıyla Göbekli Tepe tarihi kalıntıları, Harran Evleri, tarihi Harran Üniversitesi harabeleri, Ebul Vefa Şeyh Hayat Bin Kays El Harrani Türbesi ve Camii ve Hz. Eyüp Peygamber'in makamını ziyaret edildi. Yaklaşık 40 kişinin katıldığı gezi sonunda tarihi Urfa çarşılarından alışveriş yapıldı.

KOZİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ali Erkan, düzenledikleri gezi ye katılan Kozanlı iş adamlarına teşekkür edip, "Bu gezilerde iş adamlarımız hiç görmedikleri tarihi yerleri görme imkânı buluyorlar. Daha önce Güneydoğu'yu gezenler ise bilgilerini tazeleme fırsatı buluyorlar. Başta değerli iş adamlarımıza, SAMEDER başkanı ve üyelerine, KOGİZDER başkanı ve üyelerine, Özel Kozan Burç okulları yönetici ve velilerine, ayrıca gezimize emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Yurt içi ve yurtdışı gezilerin devam edeceğini ifade eden Erkan, önümüzde ki günlerde Bosna Hersek’e gezi düzenlemeyi planladıklarını ifade etti. CİHAN

Yorumlar