Kozan'da suçunu itiraf eden cinayetle zanlısı tutuklandı

Adana'nın Kozan ilçesinde önceki gün 23 yaşındaki Çağrı Çomak'ın öldüğü, 3 kişinin de yaralandığı silahlı kavgayla ilgili bir kişi tutuklandı.

Google Haberlere Abone ol
Kozan'da suçunu itiraf eden cinayetle zanlısı tutuklandı

Adana'nın Kozan ilçesinde önceki gün 23 yaşındaki Çağrı Çomak'ın öldüğü, 3 kişinin de yaralandığı silahlı kavgayla ilgili bir kişi tutuklandı. İlçede 3 gün önce iki grup arasında çıkan kavga sonrası Çağrı Çomak (22) tabanca ile öldürülmüş, Murat Ö. (22), Mehmet C. (20) ve Resul M. (24) yaralanmıştı.

Varsaklar Mahallesi Akit Sokak'ta iki aracın karıştığı maddi hasarlı trafik kazası sonrası Ali Topak (36) ile diğer araçta bulunan 4 kişi arasında tartışma çıktı. Topak'ın yakınlarının da dahil olduğu tartışma kavgaya dönüştü. Olayda, diğer araçtaki Çağrı Çomak, Murat Ö. (23), Mehmet C (22) ve Resul M. (22) tabancayla açılan ateş sonrası yaralandı. Kozan Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Çağrı Çomak yaşamını yitirirken, Ali Topak olay yerinden kaçtı.

Çağrı Çomak'ı öldürdüğü, 3 kişiyi de yaraladığı iddiasıyla aranan Ali Topak daha sonra İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek teslim oldu. İfadesinde suçlamaları kabul etmeyen Topak, kendisinin ateş etmediğini, havanın karanlık olması nedeniyle kimin ateş ettiğini görmediğini ve korktuğu için de olay yerinden kaçtığını söyledi. Polis, daha sonra Ali Topak'ın babası Rüstem Topak (55), annesi Münevver Topak (53) ve isimleri açıklanmayan 5 kişiyi gözaltına aldı.

BIÇAKLA SALDIRIP OĞLUM VE EŞİMİ DÖVDÜLER
Sorguya alınan Topak ailesi ile birlikte 7 kişinin karıştığı olay sonrasında Rüstem Topak ifadesinde suçunu itiraf ederek, kaza nedeniyle çıkan tartışmada gençlerin oğlu Ali ve eşi Münevver Topak'ı dövüp, kendisine de bıçakla saldırdığını, bunun üzerine eve gidip ruhsatsız tabancasını alarak gençlerin üzerine rastgele ateş ettiğini söyledi. Emniyetteki işlemlerinin ardından Rüstem Topak, Münevver Topak, Ali Topak ve diğer 5 kişi adliyeye sevk edildi. 7 kişi savcılık ifadesinin ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, Rüstem Topak nöbetçi mahkemece tutuklandı. CİHAN

Yorumlar