Kozan’da 5 bin fidan dağıtıldı

Adana'nın Kozan ilçesinde yeni yıla girerken yaklaşık 5 bin fidan dağıtıldı. Muhsin Yazıcıoğlu Parkı'nda Kozan Kaymakamı Avni Oral, Adana Orman Bölge Müdürü Abdurrahman Acer, Kozan Belediye Başkan Vekili Hüseyin Çetin, Kozan Müftüsü Bilal Başoğlu, Kozan.

Google Haberlere Abone ol
Kozan’da 5 bin fidan dağıtıldı

Adana'nın Kozan ilçesinde yeni yıla girerken yaklaşık 5 bin fidan dağıtıldı.

Muhsin Yazıcıoğlu Parkı'nda Kozan Kaymakamı Avni Oral, Adana Orman Bölge Müdürü Abdurrahman Acer, Kozan Belediye Başkan Vekili Hüseyin Çetin, Kozan Müftüsü Bilal Başoğlu, Kozan Orman İşletme Müdürü Yakup Kalaycı ve vatandaşların katıldığı dağıtım töreninde çam, sedir, selvi, cevizden oluşan toplam yaklaşık 5 bin fidan dağıtıldı.

Fidan dağıtım töreninde bir konuşma yapan Adana Orman Bölge Müdürü Abdurrahman Acer, “Yeni yıla fidan dikerek girelim kampanyası çerçevesinde Adana ve Osmaniye illerinde yaklaşık 50 bin fidan dağıtıyoruz. Bir gecelik zevk için ağaçları keserek yok edildiğine dair ihbarlar geliyor. Ormancılarımızdan Kesim timi oluşturarak bunların kesilmemesini önledik. Ancak bir ihtiyaç varsa bu ihtiyacında giderilmesi gerekiyordu. Biz vatandaşlarımızın yeni yıla girerken hayırlı bir işle girmeleri için vatandaşlarımıza fidan dağıtalım dedik. 1 Ocak tarihinde vatandaşların evlerinin bahçelerine parklara mezarlıklara okul bahçelerine ve çeşitli yerlere fidan dikilmesini sağlayarak 2014 yılına daha güzel bir şekilde girelim diye düşündük.” dedi.

CİHAN

Yorumlar