Kozan eski Belediye Başkanı Özgan'ın otomobiline saldırı

Adana’nın Kozan ilçesinin önceki dönem belediye başkanı Kazım Özgan’ın evinin önünde park halindeki aracına saldırı yapıldı. Edinilen bilgiye göre, gece bilinmeyen bir saate faili meçhul kişi veya kişilerce Tufanpaşa Mahallesi, Yusuf...

Google Haberlere Abone ol
Kozan eski Belediye Başkanı Özgan'ın otomobiline saldırı

Adana’nın Kozan ilçesinin önceki dönem belediye başkanı Kazım Özgan’ın evinin önünde park halindeki aracına saldırı yapıldı.

Edinilen bilgiye göre, gece bilinmeyen bir saate faili meçhul kişi veya kişilerce Tufanpaşa Mahallesi, Yusuf Baysal Sitesi içerisinde bulunan park halindeki 01 RL 111 plakalı otomobile bira şişeleri ile saldırı yapılarak otomobilin ön camını kırıp sileceğine zarar verildi.

Site görevlilerinin kendisine haber vermesi üzerine olay yerine polis ekiplerini çağıran Özgan, olayı yapan kişi veya kişilerden şikayetçi oldu. Özgan konu ile ilgili yaptığı açıklamada, gece saat 23.30 sıralarında evine geldiğini belirterek, bu sırada içerisinde 3-4 kişinin bulunduğu beyaz bir otomobilin kendisini takip ettiğini söyledi.

Kozan ilçe emniyet müdürlüğü ekipleri otomobilde inceleme yaparak parmak izi çalışması yaptı. Özgan’ın daha önce belediye başkanlığı döneminde iki defa evi kurşunlanmış olayda ölen ya da yaralanan olmamıştı. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken çevrede bulunan güvenlik kameraları ile Mobese kameralarından takip eden polisler söz konusu otomobilin bulunması için çalışma başlattığı öğrenildi. CİHAN

Yorumlar