Kozan Burç İlkokulu’nda resim şenliği

Özel Burç Kozan Mimar Fatma Tutar İlkokulu farklı bir etkinliğe daha imza attı. Anasınıfından dördüncü sınıfa kadar tüm sınıflarda okuyan öğrenciler velilerinde desteğiyle resim yarışmasına katıldı. Yarışmayla ilgili bilgi veren...

Google Haberlere Abone ol
Kozan Burç İlkokulu’nda resim şenliği

Özel Burç Kozan Mimar Fatma Tutar İlkokulu farklı bir etkinliğe daha imza attı. Anasınıfından dördüncü sınıfa kadar tüm sınıflarda okuyan öğrenciler velilerinde desteğiyle resim yarışmasına katıldı.

Yarışmayla ilgili bilgi veren Okul Müdürü Abdulhadi Kaya, 'baharın gelişi' adıyla bir buçuk saatlik bir sürede en güzel resmi kimin yapacağını belirlemek için bu etkinliği düzenlediklerini belirtip, “Maksadımız okul, veli, öğrenci ve öğretmen diyalogunu sağlamaktı. Katılımda yüksek olunca maksadımız hasıl oldu. Ayrıca etkinlikte ödülün de olması katılanları oldukça heyecanlandırırken son derece güzel eserler ortaya çıktı.” diye konuştu.

Tüm anasınıfı öğrencilerine katılım madalyaları verilirken: 1. 2. 3 ve 4. sınıfın; 1.’lerine bisiklet, 2.’lerine kaykay ve scooter, 3.’lerine ise boyama seti verildi.

Resim yapımı için ayrılan süre bitince okulda bir şenlik havası, voleybol ve masa tenisi maçları yapıldı.

Çalışma sonucu dereceye giren resimler ödüllendirildi.

4.sınıflardan 1.Celal Açıcı, 2.Ahsen Kara, 3.Kutay Uçan

3.sınıflardan 1.Rümeysa Erdoğdu, 2.Zekeriya Talha Erdoğdu, 3.Ömer Nuri Zaimoğlu

2.sınıflardan 1.Yusuf Berkay Mişe, 2.Nisa Zeren Kılıç, 3. Yağmur Pınar

1.sınıflardan ise; 1.Ömer Faruk Uzun, 2.Şevval Ölmez, 3.Berkay Yılmaz. CİHAN

Yorumlar