Kozan Belediyesi'nde devir teslim töreni yapıldı

Adana’nın Kozan ilçesinde belediye başkanlığına seçilen Musa Öztürk, mazbatasını alarak görevine başladı.

Google Haberlere Abone ol
Kozan Belediyesi'nde devir teslim töreni yapıldı

Adana’nın Kozan ilçesinde belediye başkanlığına seçilen Musa Öztürk, mazbatasını alarak görevine başladı.
Kozan Belediye binası önünde kalabalık bir vatandaş topluluğu tarafından kurbanlar kesilerek karşılanan Musa Öztürk, başkanlık makamında eski Başkan Kazım Özgan, tarafından karşılandı. Birlik mesajı veren Öztürk ve Özgan, karşılıklı bir birlerine çiçek takdiminde bulundu.

Eski Başkan Kazım Özgan; “Kozan halkı bana 10 yıl boyunca görev verdi. Bende hakkıyla yapmaya gayret gösterdim. Tabi halkın iradesine saygı duymalıyız. Başkan seçilen Sayın Musa Öztürk’ü tebrik ediyorum. Kozan’a hayırlı olmasını diliyorum. Bundan sonra Kozan için ihtiyaç duyulması durumunda yardımcı olacağıma söz veriyorum.” dedi.

Yeni başkan Öztürk ise yeni bir sayfa açtıklarını belirterek, bu güne kadarki hizmetlerinden dolayı Kazım Özgan’a teşekkür etti. Öztürk: “Biz hizmete talip olduk. İki güreşenden birisi birinci olacaktı. Sonuç itibarı ile birimiz birinci, diğerimiz de ikinci olduk. Bu bir proje ve hizmet yarışıdır herkes projelerini ortaya koydu. Halk da birini tercih etti. Bizler demokrasiye inanan insanlarız. Halkın iradesine saygı duyuyoruz.” şeklinde konuştu.

Makamda verilen mesajlar sonrasında Başkan Öztürk, eski Başkan Özgan’ı aracına kadar yolcu ederek uğurlandı.

PARTİ ROZETİNİ ÇIKARDI
Başkanlık binası önünde yapılan kutlama öncesinde ise İstiklal Marşı’nın okunması ve Tufanpaşa Mahallesi Muhtarı Nuh Çolak’ın okumuş olduğu duanın ardından kalabalığa hitap eden Başkan Öztürk, “Öncelikle bugün rahmetli Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in ölümünün sene-i devriyesi. Bu nedenle onu rahmetle anıyorum. Bu bir güreşti güreşin galibi sizler oldunuz hepinizi tebrik ediyorum. Artık seçim bitti bende şu andan itibaren parti rozetimi çıkarıyorum ve halkın hizmetine geçiyorum. Kozan’ı muasır medeniyet seviyesine ulaştırmak için size de danışarak elimizden geleni yapacağız. Kimsenin endişesi olmasın, önce tabelamıza TC’yi getirdik. Bugün vakuruz gururluyuz ama kibirli değiliz.” ifadelerini kullandı.
CİHAN

Yorumlar