Köylü kadınlar Aydın Valisi Ayyıldız'a sıkıntılarını anlattı

Koçarlı ilçesi Çakırbeyli köyünde soğuk süt tankı teslim törenine katılan Aydın Valisi Erol Ayyıldız, köylü kadınlarla sohbet etti.

Google Haberlere Abone ol
Köylü kadınlar Aydın Valisi Ayyıldız'a sıkıntılarını anlattı

Koçarlı ilçesi Çakırbeyli köyünde soğuk süt tankı teslim törenine katılan Aydın Valisi Erol Ayyıldız, köylü kadınlarla sohbet etti. "Sorunlarınız var mı?" diye soran Ayyıldız’a, "Çok dertlerimiz var." diye karşılık verdiler.

Pazarcı tezgahı başında bekleyen kadınları ziyaret eden Vali Ayyıldız, bir sıkıntıları olup olmadığını sordu. Kadınların çoğu teşekkür ederken evinin önünden atık su geçen Hafize Çullu, yıllardır çözülemeyen bu problemi için yardım istedi. Evlerinin bulunduğu sokakta kanalizasyon olmadığı için pis suların kapılarının önünden geçtiğini, muhtara da söylenmesine rağmen çözüm bulunamadığını belirten Çullu, çözüm bulunmasını istedi. Gereğini yapacaklarını belirten Vali Ayyıldız ise işin yapılıp yapılmadığı konusunda Hafize Çullu’nun kendisinin de takip etmesini istedi. Çakırbeyli Köyü Muhtarı Mehmet Demir'le de görüşen Vali Erol Ayyıldız, yetkililerle birlikte sıkıntının giderilmesini istedi. CİHAN

Yorumlar