Köy okulundan gelen öğrenciler ilk kez sinema keyfi yaşadı

Kayseri Talas Yazyurdu İlkokulu’ndan 20 öğrenci ve öğretmenleri Tamer Çalık, Forum Kayseri Alışveriş Merkezinde ilk kez sinema izlemenin keyfini çıkardı.

Google Haberlere Abone ol
Köy okulundan gelen öğrenciler ilk kez sinema keyfi yaşadı

Kayseri Talas Yazyurdu İlkokulu’ndan 20 öğrenci ve öğretmenleri Tamer Çalık, Forum Kayseri Alışveriş Merkezinde ilk kez sinema izlemenin keyfini çıkardı. Etkinliğe İl Milli Eğitim Müdürümüz Bilal Yılmaz’da katıldı.

Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Forum Kayseri Alışveriş Merkezi arasında yapılan 'Ben Hiç Sinemaya Gitmedim' projesi kapsamında Talas Yazyurdu köyündeki ilkokulun da eğitim gören 20 öğrenci ilk kez sinema izlemenin keyfini çıkartarak, Bay Peabody ve Meraklı Sherman isimli filmi izledi.

Düzenlenen etkinlik hakkında bilgi veren Forum Kayseri Alışveriş Merkezi Müdürü Gamze Ergel, "Biz Forum Kayseri olarak ilimizdeki okullarda öğrencilerin hayatında bir değişiklik yapmak istedik. Bu iş birlikteliğimizi de İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile gerçekleştiriyoruz. Hayatlarında hiç sinemaya gitmemiş öğrencilerimizi alışveriş merkezimizde ağırlıyoruz. Bugünde bu açıdan 20 öğrencimizi ağırladık. Birazdan çok keyifli bir film izlemek için sinemaya gidecekler. İnşallah Forum Kayseri olarak bu sosyal sorumluluk projelerimizi arttırarak devam ettirmek istiyoruz” diye konuştu.

İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz ise, “İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile Forum Kayseri olarak bir etkinlikte birlikteyiz. Bu etkinliğimizin adı, ‘Ben Hiç Sinemaya Gitmedim’ Burada bizim amaçladığımız çocukların sosyal alanda bir faaliyet ortaya koymak. Bu proje kapsamında biz hiç sinemaya gitmemiş, bu imkanı şimdiye kadar hiç bulamamış çocuklarımıza, Forum Kayseri'nin desteğiyle bu çocuklarımızı sinemayla buluşturuyoruz" şeklinde konuştu.

Yazyurdu İlköğretim Okulunda eğitim gören öğrenciler ise, düzenlenen etkinlikten duydukları memnuniyeti dile getirerek, şimdiye kadar hiç sinemaya gitmediklerini söyledi. Öğrenciler ayrıca düzenlenen etkinlikte emeği geçenlere teşekkür etti.
CİHAN

Yorumlar