Köy okullarına kitap ve giysi desteği

Samsun’un Bafra ilçesine bağlı Meşeli Mahallesi'nde bulunan Meşeli Şehit Ali Altunışık, Kodaman, Kadıoğlu ve Meşeli ilkokullarına Bafra Kaymakamı Ali Katırcı tarafından kitap ve giysi yardımı yapıldı.Bafra Kaymakamı Ali Katırcı ve...

Google Haberlere Abone ol
Köy okullarına kitap ve giysi desteği

Samsun’un Bafra ilçesine bağlı Meşeli Mahallesi'nde bulunan Meşeli Şehit Ali Altunışık, Kodaman, Kadıoğlu ve Meşeli ilkokullarına Bafra Kaymakamı Ali Katırcı tarafından kitap ve giysi yardımı yapıldı.

Bafra Kaymakamı Ali Katırcı ve eşi Hacer Katırcı’nın 3 ay önce başlattığı 'Köy Okullarına Kütüphane ve kitap kazandırma' projesi kapsamında kütüphanesi olmayan köy okullarına kütüphane kurulması için gayret ediliyor.

Bafra'ya 60 km uzakta bulunan Meşeli Türkmenler Mahallesi'nde kampanya kapsamında yardım yapıldı. Bafra Kaymakamı Ali Katırcı kitap bağışı ve giysi desteğiyle ilgili yaptığı açıklamada, "İlçemize bağlı Meşeli Türkmenler Mahallesi'nde bulunan 4 ilkokulumuza destek sağladık. Bu ziyaretlerimizde Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Bafra Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Hasan İrer ve personeli, Kitap katkısında kampanya yapan ve yüzlerce kitap toplayan Bafra Anadolu Lisesi (BAL) Müdürü Yıldıray Baş yanımızda oldu. 4 ilkokulda 14’le 24 arasında değişen toplam 80’e yakın öğrencimiz var. Bunlardan 2.kademe olan öğrencilerimizi taşımalı sistemle Kolay beldemizde okuyorlar. Mahallede birleştirilmiş ilk 4 sınıfta okuyan çocuklarımız mevcut. Bizim ziyaretimizin asıl amacı okullarımızın fiziki şartlarını yerinde görmek, hem de öğretmenlerimize moral vermek, incelemelerde bulunmak. Giderken de Meşeli Mahallesi Bafra ilçesinin en kırsal mahallelerinden biridir. Çocuklarımıza sosyal yardımlaşma vakfımız tarafından giysi yardımı yaptık. Bafra Anadolu Lisesi Müdürlüğü tarafından ve Sosyal Yardımlaşma Vakfımız tarafından sağlanan kitapları da öğrencilerimize tek tek teslim ettik." dedi.

Kaymakam Katırcı, eşi Hacer Katırcı ile birlikte vatandaşların sorununu da dinledi. CİHAN

Yorumlar