Koşucu dedeler ve neneler kaplıca tatiline gitti

Ankara Pursaklar Belediyesi’nin düzenlediği '8. Dedeler ve Neneler İkinci Bahara Koşuyor' müsabakasında dereceye girenler, Kızılcahamam kaplıcalarına tatile götürüldü.    Türkiye’de ilk ve tek olarak Pursaklar Belediyesi...

Google Haberlere Abone ol
Koşucu dedeler ve neneler kaplıca tatiline gitti

Ankara Pursaklar Belediyesi’nin düzenlediği '8. Dedeler ve Neneler İkinci Bahara Koşuyor' müsabakasında dereceye girenler, Kızılcahamam kaplıcalarına tatile götürüldü.

    Türkiye’de ilk ve tek olarak Pursaklar Belediyesi tarafından hayata geçirilen Dedeler ve Neneler İkinci Bahara Koşuyor müsabakası bu yıl da renkli görüntülere sahne oldu. Bin 500 kişinin katıldığı koşuda dereceye giren yaşı geçkin ama gönlü genç dede ve neneler, Pursaklar Belediyesi tarafından kaplıca tatiliyle ödüllendirildi. Çeşitli yaş kategorisinde dereceye giren dede ve neneler, torunlarını da yanlarına alarak kaplıca tatili için Kızılcahamam’a gitti.

2 ayrı kafile halinde Kaplıcalarda konaklayacak olan dede ve neneleri Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin her yıl programı dâhilinde Kızılcahamam’da ziyaret ediyor.

    8. Dedeler ve Neneler Koşusu 11 Mayıs Pazar günü bin 500 kişinin katılımıyla gerçekleşmişti.

CİHAN

Yorumlar