KOSGEB, Polatlı’ya temsilcilik açtı

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Ankara’nın Polatlı ilçesine temsilcilik açtı. Ticaret Odası binasında hizmet verecek olan temsilcilik, girişimcilerin işlerini kolaylaştıracak.Açılışa,...

Google Haberlere Abone ol
KOSGEB, Polatlı’ya temsilcilik açtı

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Ankara’nın Polatlı ilçesine temsilcilik açtı. Ticaret Odası binasında hizmet verecek olan temsilcilik, girişimcilerin işlerini kolaylaştıracak.

Açılışa, Kaymakam Gürsoy Osman Bilgin, Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, Ticaret Odası Başkanı Ulvi Sakarya, KOSGEB Sincan Bölge Müdürü Tarık Ferizoğlu, Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Ertuğrul Kıymaz, MHP Polatlı İlçe Başkanı Gürsel Bilgiç ve vatandaşlar katıldı. Polatlı Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin, işletmelerin KOSGEB ile olan işlerini yerinden yapmasının önemine vurgu yaptı. Bir çok ilde bulunmayan temsilciliğin, Polatlı’da açılmasının önemli olduğuna dikkat çeken Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, “Bu konuda şanslı bir ilçeyiz. İlerleyen zamanlarda gerek çalışmalarımızı, gerekse icraatlarımızı daha ileriye taşıyacağımızı düşünüyorum.” dedi.

KOSGEB Sincan Bölge Müdürü Tarık Ferizoğlu da temsilciliğin Polatlı'ya hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu. Ticaret Odası Başkanı Ulvi Sakarya ise KOSGEB temsilciliğinin açılmasının odalarının bir başarısı olduğunu dile getirdi.

Konuşmaların ardından, Polatlı Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin, Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, KOSGEB Sincan Bölge Müdürü Tarık Ferizoğlu ve Ticaret Odası Başkanı Ulvi Sakarya temsilciliğin açılışını gerçekleştirdi. Törende, girişimcilik kursunu başarıyla tamamlayanlara da sertifikaları verildi. Öte yandan, Polatlı Belediyesi, KOSGEB Sincan Bölge Müdürlüğü ile girişimci yetiştirme protokolü imzalandı.

CİHAN

Yorumlar