Korucular: Uçaklara harcanan masrafı bize verin

Terörle mücadelede önemli rol oynayan korucular, savaş uçaklarına harcanan paraların kendilerine verilmesi durumunda daha iyi verim alınacağını belirtiyor

Google Haberlere Abone ol
Korucular: Uçaklara harcanan masrafı bize verin
Sonhaberler / Haber Merkezi 

Terörle mücadele Türk Silahlı Kuvvetleri'nin en büyük yardımcısı konumunda olan köy korucuları, özlük haklarının iyileştirilmesi konusunda adım atılmasını isterken, savaş uçaklarına harcanan masrafların kendi özlük haklarının iyileştirilmesi için harcanması halinde daha iyi verim alınacağını belirtiyor. 

Köy korucuları Federasyonu Başkanı Ziya Sözen, devletin terörle mücadelede izlediği yöntemin değişmesi halinde örgütle mücadelenin daha verimli olacağını söyledi. Sözen, köy korucularının özlük haklarının iyileştirilmesi halinde, terör örgütüne daha büyük darbe vurulacağını belirterek, "Savaş uçaklarına, helikopterlere harcanan masrafların köy korucularının özlük haklarının iyileştirilmesine, bölge halkına yatırım olarak harcanması halinde daha büyük bir verim alınacağını" söyledi. 

Sözen, son dönemlerde örgüte karşı izlenen kararlı tutumun terör örgütünün belini kırdığını bu şekilde devam etmesi halinde örgütün yakın zamanda bitebileceğini kaydetti. 

Ziya Sözen, PKK yandaşı kamu çalışanlarının da bir an önce temizlenmesi gerektiğini belirterek, bu konuda ana muhalefet partisi genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun tavrını da eleştirdi. 

 

Yorumlar