Korkutan yangına itfaiye helikopterleri müdahale etti

Beyoğlu’nda 2 katlı bir binada çıkan yangın korku ve paniğe sebep oldu. Yangına çok sayıda itfaiye ekibinin yanı sıra helikopterler de müdahale etti.

Google Haberlere Abone ol
Korkutan yangına itfaiye helikopterleri müdahale etti

Beyoğlu’nda 2 katlı bir binada çıkan yangın korku ve paniğe sebep oldu. Yangına çok sayıda itfaiye ekibinin yanı sıra helikopterler de müdahale etti. Patlama anı kameralara yansıdı.

Olay Tomtom Mahallesi Kumbaracı Yokuşu Camcı Fevzi Sokak’ta saat 10.30 sıralarında meydana geldi. İki katlı binanın ikinci katında elektrik sobasından yangın çıktı. Yangın tüm evi sarınca, binanın çatısı tutuştu. Yangın sebebiyle vatandaşlar korku ve panik yaşadı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri dar sokaklar ve yol kenarına park edilmiş araçlar sebebiyle hareket etmekte güçlük yaşadı. Evin içinde bulunan tüpler büyük bir gürültüyle patladı. Sokakların dar olması sebebiyle yangına itfaiyeciler müdahalede güçlük çekince olay yerine helikopterler çağrıldı. İki helikopter denizden aldığı suları hızla yanan yere boşalttı.

Yanan yerde vatandaşların oturduğunu belirten görgü tanıkları yangına elektrik sobasının sebebiyet verdiğini söyledi. İlk belirlemelere göre olayda ölen ya da yaralananın bulunmadığı öğrenildi.

Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.
CİHAN

Yorumlar