Körfez Dershanesi, öğrencilerine yaz etkinliği düzenledi

Körfez Dershanesi Antalya Papatya Şubesi yaz etkinliği düzenlendi. Yaklaşık bin öğrencinin katıldığı ve 2 günlük etkinlikte öğrencilere Temel Öğretimden Orta Öğretime Geçiş Sınavı (TEOG) ve aile içi etkileşim semineri düzenlendi.Etkinlikte...

Google Haberlere Abone ol
Körfez Dershanesi, öğrencilerine yaz etkinliği düzenledi

Körfez Dershanesi Antalya Papatya Şubesi yaz etkinliği düzenlendi. Yaklaşık bin öğrencinin katıldığı ve 2 günlük etkinlikte öğrencilere Temel Öğretimden Orta Öğretime Geçiş Sınavı (TEOG) ve aile içi etkileşim semineri düzenlendi.

Etkinlikte çeşitli oyunlarla eğlenme ve kaynaşma imkanı da bulan öğrencilere hamburger ile ayran ikram edildi. Organizasyonla ilgili açıklama yapan Körfez Dershanesi Müdürü Halil Gökdeniz, 10 yıl önce dede torun arasında yaşanan kuşak çatışmasının şu an veli öğrenci arasında görüldüğünü söyledi. Bunu önlemek için aile içi iletişim semineri düzenlediklerini aktaran Gökdeniz, sosyal etkinliklerle öğrencilerin enerjilerini pozitif hale getirerek okula ve dershaneye ilginin artacağını söyledi. Öğrencilerin bu sayede kötü alışkanlıklardan da uzak kalacağını vurgulayan Gökdeniz, gelecek yıl körfez dershanesi papatya şubesinde haftalık dönemlerde voleybol-futbol turnuvaları, kros bisiklet turları, paintball gibi etkinliklerin yapılacağını duyurdu.

CİHAN

Yorumlar