Köprülü, belde olarak kalacak

Nüfusu 2 binin altına düştüğü için kapanan ve köy ile mahalle olan beldeler arasında bulunan Ardahan'ın Köprülü beldesi yapılan itiraz üzerine 'belde' olarak kaldı. Konu hakkına bir açıklama yapan Ardahan eski milletvekili Saffet Kaya,...

Google Haberlere Abone ol
Köprülü, belde olarak kalacak

Nüfusu 2 binin altına düştüğü için kapanan ve köy ile mahalle olan beldeler arasında bulunan Ardahan'ın Köprülü beldesi yapılan itiraz üzerine 'belde' olarak kaldı.

Konu hakkına bir açıklama yapan Ardahan eski milletvekili Saffet Kaya, Köprülü beldesinin kapanmayacağını Danıştay'ın bu konuda bugün karar verdiğini açıkladı. Konuyu baştan beri takip ettiğini belirten Saffet Kaya Danıştay'a yapılan itirazın kabul edildiğini Köprülü beldesinin belde olarak kalmasına karar verdiğini açıkladı.

Haberin başta Köprülülere olmak üzere tüm Ardahan'a hayırlı olmasını dilediğini ifade eden Saffet Kaya, ''Hanak Ortakent (Büyük Nakala) ve Aşıkşenlik (Suğara) beldesinin kapanmasına her ne kadar üzüldüysek, Göle Köprülü'nün kapanmayacağı kararı ve haberine o kadar sevindik.''dedi.

CİHAN

Yorumlar