Köprü altındaki genç, sele kapılarak ölmüş

İzmir’de geçtiğimiz hafta etkili olan yağışta derelerin taşması sonucu köprü altında yaşadığı belirlenen bir gencin cesedi bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Köprü altındaki genç, sele kapılarak ölmüş

İzmir’de geçtiğimiz hafta etkili olan yağışta derelerin taşması sonucu köprü altında yaşadığı belirlenen bir gencin cesedi bulundu. Ceset, İzmir İtfaiyesi yakınında bulunan derede temizlik çalışmaları yapan ekipler tarafından bulundu.

Olay, bugün Yenişehir semtinde saat 11.00 sıralarında, İtfaiye Daire Başkanlığı’nın karşısındaki, Aziziye Köprüsü altında meydana geldi. Melez Deresi’nin yatağında temizlik yapan ekipler köprünün altında bir erkek cesedi buldu. İhbar üzerine olay yerine gelen polis cesedin, köprü altında yaşayan 23 yaşlarında Ziya ismindeki gence ait olduğunu belirledi. Soyadı henüz belirlenemeyen gencin cesedi, itfaiye ekipleri tarafından dere yatağından vinç yardımıyla çıkarıldı. Gencin cesedi, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Çevredeki vatandaşlar ise gencin isminin Ziya olduğunu geçen yağıştan bu yana haber alamadıklarını söyleyerek, "Uzun süredir köprü altında yaşıyordu. Biz yemek yardımında bulunuyorduk. Kimseye zararı olmayan biriydi." dedi.

Ölen gencin, geçen hafta kentte etkili olan, olay yeri yakınındaki İtfaiye Daire Başkanlığı’nın da suya gömüldüğü sağanak yağışta deredeki sele kapılıp öldüğü tahmin ediliyor. CİHAN

Yorumlar