Köpek havlayınca yola fırlayan çocuk arabanın altında kaldı

İzmir’in Konak ilçesi Eşrefpaşa semtinde, beş arkadaşıyla birlikte paten yaparken bir köpeğin havlaması üzerine korkup yola fırlayan 11 yaşındaki Ardahan Çoban, bir otomobilin altında kaldı.

Google Haberlere Abone ol
Köpek havlayınca yola fırlayan çocuk arabanın altında kaldı

İzmir’in Konak ilçesi Eşrefpaşa semtinde, beş arkadaşıyla birlikte paten yaparken bir köpeğin havlaması üzerine korkup yola fırlayan 11 yaşındaki Ardahan Çoban, bir otomobilin altında kaldı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Çoban hayatını kaybetti.

Olay, dün saat 15.00 sıralarında, Buca Köprüsü yakınlarında meydana geldi. Meşkure Şamlı Ortaokulu 6. sınıf öğrencisi olan Çoban, arkadaşlarıyla birlikte patenlerini kullanarak Buca'dan Eşrefpaşa'ya kadar geldi. Evlerine dönmek için yola koyuldukları sırada, iddiaya göre Çoban, bir köpeğin havlaması üzerine korkarak aniden yola fırladı. Çoban'a, plakası alınamayan ve sürücüsü tespit edilemeyen bir araba çarparak kaçtı. Yola savrulan Çoban'a, arkadan gelen 21 yaşındaki M.S. yönetimindeki 35 DPC 70 plakalı hafif ticari araç da çarptı. İhbar üzerine gelen 112 Acil Sağlık ekibi, ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıkları Çoban'ı İzmir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alanına Ardahan Çoban, kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Hastane bahçesinde iyi haber bekleyen ailesi ve arkadaşları, ölüm haberini alınca sinir krizi geçirdi. Olaydan sonra polis tarafından gözaltına alınan sürücü M.S.'nin, verdiği ilk ifadede, Çoban’ın bir anda önüne çıktığını ve bir şey yapamadığını söylediği belirtildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. CİHAN

Yorumlar