Köpek, aslan yavrusu ve maymunun arasından su sızmıyor

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin Kayseri'ye kazandırdığı Harikalar Diyarı Hayvanat Bahçesi'nde bugünlerde muhteşem dörtlü konuşuluyor.

Google Haberlere Abone ol
Köpek, aslan yavrusu ve maymunun arasından su sızmıyor

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin Kayseri'ye kazandırdığı Harikalar Diyarı Hayvanat Bahçesi'nde bugünlerde muhteşem dörtlü konuşuluyor. İki köpek, bir aslan yavrusu ve bir maymun arasında görenleri hayrete düşüren bir arkadaşlık yaşanıyor.

Hilal, dişi bir aslan yavrusu. Hayvanat Bahçesi'nde dünyaya geldi ve 4,5 aylık. Ares, vervet türü bir maymun. Örümcek maymun da deniyor. Çok yaramaz ve 1,5 yaşında. Herkül, bir sokak köpeğinin yavrusu. Çok hasta bir şekilde Hayvanat Bahçesi içerisindeki Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezine getirildi. 15-20 gün tedaviden sonra hayata döndü. Şu an 5 aylık. Duman, o da sokakta bulunan bir köpek. Bulunduğunda yaralıydı, uzun bir tedavi sonucu iyileşti. Dört hayvanın en büyüğü şu an 5 yaşında; dörtlü arasında sorun yaşanmasını engelliyor. Hayvanların birbirleriyle iletişimine yardımcı oluyor ve olay çıkma ihtimalinde araya giriyor. Birbirlerinden nadiren ayrılan dört hayvan arasında inanılmaz bir arkadaşlık yaşanıyor.

AYNI KAPTAN YEMEK YİYORLAR

Muhteşem Dörtlü'nün en sevdikleri yiyecek süt. Aynı kaptan birlikte yemek yiyorlar ve birbirlerine asla müdahale etmiyorlar. Bu grubun en yaramazı Ares. Çok hareketli olan ve oyunu çok seven Ares'in zaman zaman Hilal'i kızdırdığı ve Hilal'in de aslan yavrusu olduğunu kükreyişi ile gösterdiği anlar oluyor. Ama bu durumlarda Duman ve Herkül araya girerek işi tatlıya bağlıyor. CİHAN

Yorumlar