Kooperatif başkanı bıçaklanarak öldürüldü

İzmir’in Çiğli ilçesinde bir kooperatifin başkanlığını yapan 59 yaşındaki Mehmet Ali Yüksel, iddiaya göre aralarında önceden husumet bulunan kişi ve yakınları tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

Google Haberlere Abone ol
Kooperatif başkanı bıçaklanarak öldürüldü

İzmir’in Çiğli ilçesinde bir kooperatifin başkanlığını yapan 59 yaşındaki Mehmet Ali Yüksel, iddiaya göre aralarında önceden husumet bulunan kişi ve yakınları tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Yüksel’in daha önce tehdit aldığı ve bununla ilgili polise başvurduğu da öne sürüldü.

Olay, eski belediye hizmet binası yakınlarında, dün sabah saatlerinde meydana geldi. Ofisine gitmek için evinden ayrılan Yüksel, yakınlarına geldiği sırada kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişilerin saldırısına uğradı. Boğuşma sırasında çeşitli yerlerinden bıçaklanan Yüksel, vatandaşların durumu bildirmesi üzerine olay yerine gelen cankurtaranla Karşıyaka Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak ameliyata alındı. İddiaya göre Mehmet Ali Yüksel, kendisine saldıranların C.A. ve yakınları olduğunu söyledikten kısa bir süre sonra hayatını kaybetti. Polis, Yüksel’e saldırarak öldüren kişi veya kişilerin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor. CİHAN

Yorumlar