Kooperatif arazisine yatırımcı bekleniyor

Samsun'un Çarşamba ilçesinde Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi, 5 bin metrekare imarlı arazisine yatırımcı bekliyor.Çarşamba Sınırlı Sorumlu Sanayi Sitesi Kooperatifi’ne ait 5 bin metrekare imarlı arazilerine fabrika, spor kompleksi ve ticari...

Google Haberlere Abone ol
Kooperatif arazisine yatırımcı bekleniyor

Samsun'un Çarşamba ilçesinde Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi, 5 bin metrekare imarlı arazisine yatırımcı bekliyor.

Çarşamba Sınırlı Sorumlu Sanayi Sitesi Kooperatifi’ne ait 5 bin metrekare imarlı arazilerine fabrika, spor kompleksi ve ticari alanda kullanılabilecek işler için yatırımcıları davet ettiklerini söyleyen Kooperatif Başkanı Adem Alan, "Bu arazinin geliriyle de sanayimize hizmet edeceğiz.” dedi.

Arazilerinin, Karadeniz sahil yolunda otogarın yanında olduğunu özellikle vurgulayan Başkan Alan, şöyle devam etti: "Öncelikle sanayimiz için hiç bir konuda desteğini esirgemediği gibi, bu arazinin düzenlenerek kullanılabilir bir alan olmasında da bizlere yardımcı olan Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Dündar'a teşekkür ediyoruz. Bizler yatırımcıyı buraya çağırıyoruz. İmarlı arazimizde fabrika kurabilirler, spor kompleksi yapabilirler, otopark yapabilirler, arazimizi birçok iş alanında değerlendirebilirler. Biz kooperatif yönetimi olarak da buradan elde edilen gelirle Çarşamba Sanayi Sitemize sosyal alanlar kuracağız, güvenlik kamera sayımızı artıracağız. Ve dolayısıyla sanayi esnafımızın ihtiyaçlarını karşılayacağız."

CİHAN

Yorumlar