Konyalı Ergün ailesi çocuklarına kavuştu

Konya'da 2 gündür kayıp olan 16 yaşındaki Muhammed Ergün, Hatay'ın İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Çocuk Büro Amirliği ekiplerinin çalışmaları sonucu ailesine sağ salim teslim edildi. Hatay'ın Reyhanlı ilçesinden telefonla...

Google Haberlere Abone ol
Konyalı Ergün ailesi çocuklarına kavuştu

Konya'da 2 gündür kayıp olan 16 yaşındaki Muhammed Ergün, Hatay'ın İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Çocuk Büro Amirliği ekiplerinin çalışmaları sonucu ailesine sağ salim teslim edildi.

Hatay'ın Reyhanlı ilçesinden telefonla ailesini arayarak "Beni Suriye'ye götürüyorlar. Beni buradan kurtar baba. Hakkınızı helal edin." dediği iddia edilen Muhammed Ergün'ün sınırdan geçmeden bulunması Ergun ailesini sevince boğdu. Muhammed'in bir an evvel bulunarak evine dönmesi için dua eden aile, İskenderun Emniyeti'nden gelen sevindirici haberle soluğu bu ilçede aldı. Baba Hasan Ergün ve aile bireyleri özel araç ile İskenderun Emniyet Müdürlügü'ne geldi. Çocuk Büro Amirliğinde misafir edilen Muhammed Ergün, daha sonra ailesine teslim edildi.

Ailesine kavuşan Muhammed ve babası Hasan Ergün, İskenderun Emniyet Müdürlüğü'nden çıkarken, basın mensuplarının sorularını cevapsız bıraktı ve hızla araçlarına koşarak bindi. Aile, İskenderun'dan ayrıldı.

İki gün önce yaşanan olayda, ailesine ait markette çalışan Muhammed Ergün, babaannesi Fadimana Ergün'e (67) işyerini bırakarak, "Ben toptancılara gidiyorum." diye ayrılmıştı. Eve bir daha dönmeyen ve yaklaşık 48 saattir kendisinden haber alınamayan Muhammed Ergün için ailesi polise başvurmuştu. CİHAN

Yorumlar