Konya'daki kazada ölen minibüs şoförü Demirkol da toprağa verildi

Konya- Afyonkarahisar yolunun 20. Kilometresinde dün karşı şeride geçen TIR'ın minibüs ve kamyonla çarpışması sonucu ölen 9 kişiden biri daha bugün toprağa verildi.

Google Haberlere Abone ol
Konya'daki kazada ölen minibüs şoförü Demirkol da toprağa verildi

Konya- Afyonkarahisar yolunun 20. Kilometresinde dün karşı şeride geçen TIR'ın minibüs ve kamyonla çarpışması sonucu ölen 9 kişiden biri daha bugün toprağa verildi. Sarayönü ilçesinden Konya istikametine gelirken kazaya karışan minibüsün şoförü Osman Demirkol (55) öğle namazına müteakip Zeki Altındağ Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Musalla Mezarlığı’na defnedildi.

İki çocuk sahibi olduğu öğrenilen Demirkol’un cenazesine oğlu Ziya (24), Demirkol’un ikiz kardeşi Ahmet, abileri Vehbi ve Rıza ile akrabaları ve yakınları katıldı. Ağabey Vehbi Demirkol, kazada kardeşinin herhangi bir hatasının olmadığını belirterek TIR’ın aniden karşı şeride geçmesiyle yaşandığı şeklinde bilgi aldıklarını aktardı. Kendisinin de otobüs şoförü olduğunu anlatan Demirkol “Canımız gibi seviyorduk, bizim her şeyimizdi. Kazadaki tüm sürücüler vefat etti. Şuan aile olarak acımız çok taze. Henüz kaza aile olarak hukuki bir bir değerlendirme yapmadık. Vefat edenlere Allah rahmet eylesin.” dedi.

Cenaze namazının kılınmasının ardından dualarla son yolculuğuna uğurlanan Osman Demirkol, Musalla Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Dünkü kazada minibüste yolcu olarak bulunan ve hayatını kaybeden Ahmet Solak (46), İmdat Gümüş (37), Dilek Demirkaya (32) ve Sıtkı Büyüksarı'nın (51) dün Sarayönü İlçe Mezarlığında; Fehmi Bakırcı Kuyulusebil Mahallesi'nde, Sadi Önal da Özkent Mahallesi'nde toprağa verilmişti.
CİHAN

Yorumlar