Konya’da narkotik operasyonu: 60 gözaltı

Konya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlediği şafak operasyonunda 60 kişiyi gözaltına aldı.

Google Haberlere Abone ol
Konya’da narkotik operasyonu: 60 gözaltı

Konya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlediği şafak operasyonunda 60 kişiyi gözaltına aldı. Yaklaşık 600 polisin katılımıyla gerçekleştirdiği şafak operasyonunda çeşitli uyuşturucu maddeler ile 5 adet silah ele geçirildi.

Merkez Karatay ilçesinin Tatlıcak Mahallesi'nde uyuşturucu madde satıcılarını takibe alan polis, tespit ettiği 70 farklı adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Yaklaşık 6 aydır takip edilen satıcıların adreslerine yönelik operasyona özel harekat polisi de eşlik etti. Kimi adreslere kapıyı kırarak giren polis, satışa hazır eroin, esrar, çeşitli haplar ile kokain ele geçirdi. Ayrıca 5 adet de silaha el konuldu. 60 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar arasında çok sayıda çocuğun da bulunması dikkat çekti.

Konya polisi, yaklaşık iki hafta önce aynı mahalleye uyuşturucu operasyonu düzenlemiş ve gözaltına alınan 65 kişiden 51’i tutuklanmıştı. CİHAN

Yorumlar