Konyaaltı’nda toplu iş sözleşmesi imzalandı

Antalya Konyaaltı Belediyesi’nde çalışan işçiler için toplu iş sözleşmesi imzalandı. 112 belediye işçisini ilgilendiren Toplu İş Sözleşmesi için Belediye İş Sendikası ile masaya oturan Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek,...

Google Haberlere Abone ol
Konyaaltı’nda toplu iş sözleşmesi imzalandı

Antalya Konyaaltı Belediyesi’nde çalışan işçiler için toplu iş sözleşmesi imzalandı. 112 belediye işçisini ilgilendiren Toplu İş Sözleşmesi için Belediye İş Sendikası ile masaya oturan Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, işçilerin yüzünü güldürecek sözleşmeye imza attı.

Konyaaltı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nde düzenlenen törenle Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve Belediye İş Sendikası Antalya Şube Başkanı Murat Barış, 2014-2016 yılı zamlı ücretleri belirleyen sözleşmeye imza attı. Buna göre Konyaaltı Belediyesi’nde daimi işçi maaşlarında en düşük ücret artışı 205 lira oldu. 1999 yılında göreve geldiklerinde belediye çalışan sayısının 126 olduğunu bugün ise bu sayının 850’ye çıktığını ifade eden Başkan Muhittin Böcek, bu güne kadar işçinin alnının teri kurumadan emeğinin karşılığını vermeyi en tabi görevleri arasında gördüğünü söyledi.

Bu anlayışla çalışanların alacağını bir gün dahi geciktirmeden ödediklerini dile getiren Başkan Böcek, bu günde işçilerin yüzünü güldüren Toplu İş Sözleşmesi’ne imza attıklarını bildirdi. Muhittin Böcek, sözleşmenin tüm taraflar için hayırlı olmasını belirterek, yeni dönemde yeni hizmetlerin gülen yüzlerle gerçekleştirileceğini bildirdi.

Belediye İş Sendikası Antalya Şube Başkanı Murat Barış ise konuşmasında, Konyaaltı Belediyesi’nin her zaman emeğinin ve emekçinin yanında olduğunu kaydetti. Başkan Muhittin Böcek’le Toplu İş Sözleşmesi görüşmelerini her zaman uzlaşı içinde gerçekleştirdiklerini ifade eden Murat Barış, bu günde bu uzlaşıyı koruduklarını ve sözleşmeyi imzaladıklarını söyledi. CİHAN

Yorumlar