Konyaaltı’nda mahalle statüsü kazanan köylere sokak levhası asıldı

Antalya Konyaaltı Belediyesi, 30 Mart 2014 tarihi itibariyle mahalle statüsü kazanan köylerde sokakları, sokak levhalarıyla numaralandırdı.Konyaaltı Belediyesi, sınırları içinde bulunan mahallelerin sokak ve yön levhalarını yeniliyor. Sokak...

Google Haberlere Abone ol
Konyaaltı’nda mahalle statüsü kazanan köylere sokak levhası asıldı

Antalya Konyaaltı Belediyesi, 30 Mart 2014 tarihi itibariyle mahalle statüsü kazanan köylerde sokakları, sokak levhalarıyla numaralandırdı.

Konyaaltı Belediyesi, sınırları içinde bulunan mahallelerin sokak ve yön levhalarını yeniliyor. Sokak ve mahalle adres güncellemesi ya da daha farklı nedenlerden ötürü işlerliğini yitirmiş sokak ve yön levhaları tek tek yenileniyor. Konyaaltı Belediyesi İmar İşleri Müdürlüğü Numarataj Servisi, 30 Mart 2014 tarihi itibariyle mahalle statüsü kazanan köylerin sokak numaralarını belirledi.

Doyran Bölgesi’nde Kır, Gökcan, Çamlıbel, Doyran, Karatepe ve Dağ Mahalleleri ile Çakırlar Bölgesi’nde Suiçecek, Zümrüt, Demircilik, Aydınlık, Yenimahalle ve Kumçay Mahalleleri’nde sokaklar, sokak levhalarıyla tek tek numaralandırıldı.

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhnittin Böcek, Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi’ne geçilmesiyle birlikte, adres tespitlerinin kolaylıkla yapılabilmesi bakımından sokak ve yön levhalarını yenilediklerini bildirdi. Başkan Böcek, cadde üzerinde levhaların tümüyle yenilendiğini ve binaların kapı numaralama çalışmalarının tamamlandığını söyledi. Muhittin Böcek, bununla birlikte 30 Mart 2014 tarihi itibariyle mahalle statüsü kazanan köylerde, sokak levhası çalışmalarını da büyük ölçüde tamamladıklarını kaydetti.

Başkan Muhittin Böcek, yeni tabelalarda yer alan sokak ve mahalle isimleri ile tanıtım numaralarının, vatandaşların adres bulmasında kolaylık sağladığını bildirdi. CİHAN

Yorumlar