Kontrolden çıkan araç kozmetik mağazasına girdi: 8 yaralı(2)

Malatya'da dikkatsizlik sonucu kontrolden çıkan otomobil kaldırımdaki yayalara da çarptıktan sonra kozmetik ürünleri satan mağazaya girdi.

Google Haberlere Abone ol
Kontrolden çıkan araç kozmetik mağazasına girdi: 8 yaralı(2)

Malatya'da dikkatsizlik sonucu kontrolden çıkan otomobil kaldırımdaki yayalara da çarptıktan sonra kozmetik ürünleri satan mağazaya girdi. Kazada, araçtakiler ile birlikte, mağazadan 3 yaşındaki oğlu ile çıkan anne ve kaldırımdaki yayalar olmak üzere toplam 8 kişi yaralandı.

Atatürk Caddesi'nde gerçekleşen kazada, Murat Ö’nun (22) kullandığı AP 481 plakalı otomobil, sürücüsünün hız ve dikkatsizlik sonucu direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine yoldan çıktı. Önce ağaca çarpan otomobil, daha sonra kaldırımdaki vatandaşlara çarparak kozmetik ürünleri satan mağazanın camından içeri girdi. Kazada sürücü Murat Ö. ile araçta bulunan Burak Şehir ve kaldırımda yürüyen yayalar; Erkan Durmuş, Derin Taşkıran (3), KibriyeTaşkıran (41), Neslihan Aksoy (38), Arif Aral (46) ve Adem Kızıl (16) yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen ambulanslarla Malatya Devlet Hastanesi, İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi ve Sevgi Tıp Merkezi'ne kaldırıldı.

Turgut Özal Tıp Merkezi'nde tedavisi süren Kibriye Taşkıran'ın durumunun ağır olduğu bildirildi.

Kazaya karışan aracın birkaç dakika önce yaklaşık 50 metre uzaklıkta başka bir araca çarparak maddi hasara neden olduğu öğrenildi.

KAZA GÜVENLİK KAMERASINDA

Kaza kozmetik mağazasının güvenlik kamerasına yansıdı. Saat 13.08'e gerçekleşen kazada kontrolden çıkan ve hızlı olduğu gözlenen aracın mağazadan çıkan 3 yaşındaki çocuk ve annesine çarpma anı kaydedildi.

CİHAN

Yorumlar