Konfeksiyon atölyesinde yangın paniği

Kadıköy'de bir konfeksiyon atölyesinde çıkan yangın korku ve paniğe neden oldu. Yangın sırasında alevlerin arasında kalan bazı işçiler kendilerini güçlükle dışarıya attı.

Google Haberlere Abone ol
Konfeksiyon atölyesinde yangın paniği

Kadıköy'de bir konfeksiyon atölyesinde çıkan yangın korku ve paniğe neden oldu. Yangın sırasında alevlerin arasında kalan bazı işçiler kendilerini güçlükle dışarıya attı. Zehirlenme tehlikesi geçiren işçilere sağlık ekipleri müdahale etti.

Yangın saat 10.30 sıralarında Fikirtepe Mahallesi, Mandıra Caddesi 184 numaradaki kumaş atölyesinde çıktı. Henüz bilinmeyen bir nedenle başlayan yangın kısa sürede büyüdü. Bu sırasında içerde bulunan aralarında kadınlarında bulunduğu 20 işçi ölümle burun buruna geldi. İçerde mahsur kalan işçiler çevredeki vatandaşların yardımıyla güçlükle dışarıya çıkartıldı. Yaşadıkları dehşet anları yüzlerine yansıyan işçilere ayran ve oksijen verildi. Yoğun dumana maruz kalan çalışanlar daha sonra gelen sağlık ekiplerine teslim edildi. Bir süre sonra gelen itfaiye ekipleri de yangına müdahale etti. İtfaiye ekiplerinin söndürme çalışmalarını seyreden bazı kadınların çalışanların birbirlerine sarılarak ağladıkları görüldü. Zehirlenme tehlikesi geçiren 2 işçi ise ambulansla Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Polis, olayla ilgili inceleme başlattı. CİHAN

Yorumlar