Komutanlara veda yemeği

Samsun- Havza İlçesinde görev yapan ve atamaları çıkan Havza Garnizon Komutanı Personel Yüzbaşı Adem Tol ve İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Ahmet Başara’ya veda yemeği düzenlendi.Havza Belediye Başkanı Murat İkiz tarafından...

Google Haberlere Abone ol
Komutanlara veda yemeği

Samsun- Havza İlçesinde görev yapan ve atamaları çıkan Havza Garnizon Komutanı Personel Yüzbaşı Adem Tol ve İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Ahmet Başara’ya veda yemeği düzenlendi.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz tarafından Osmanlı Sofrasında düzenlenen yemeğe; İlçe Emniyet Müdürü M.Arıkan Yücedağ, Ziraat Odası Başkanı Fahri Şahin, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Bayram Sezgin, Mal Müdürü Talat Albayrak ve sivil toplum kuruluşu üyeleri katıldı.

Yemekte konuşma yapan İlçe Garnizon Komutanı Adem Tol, Havza’nın kendisi için özel bir yeri olduğunu belirterek, “Hem kurumlarımızla iyi bir diyalog içerisinde çalıştık, hem de halkımızla iyi diyaloglarımız oldu. Bu da çalışmalarımızda başarılı sonuçlar elde etmemizi sağladı. Bu süre içerisinde güzel dostluklar kurduk ve umuyorum bundan sonra da devam edecek. Gittiğimiz yerde de Havza hep kalbimizde olacak. Herkesten helallik diliyorum.” dedi.

Konuşmaların ardından Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ve Ziraat Odası Başkanı Fahri Şahin tarafından atamaları yapılan İlçe Garnizon Komutanı Personel Yüzbaşı Adem Tol ve İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Ahmet Başara’ya hediye ve plaket verildi.

Yemek sonunda hatıra olarak aile fotoğrafı çekildi. CİHAN

Yorumlar