Kolejli miniklerden Kur'an ziyafeti

Kütahya'nın Simav ilçesinde faaliyet gösteren Özel Bahar Koleji'nde okuyan anaokulu öğrencileri, velileri için Kur'an-ı Kerim programı düzenledi.Okul müdürü Ahmet Tekiş, Özel Bahar Koleji'nin konferans salonunda gerçekleştirilen programdan...

Google Haberlere Abone ol
Kolejli miniklerden Kur'an ziyafeti

Kütahya'nın Simav ilçesinde faaliyet gösteren Özel Bahar Koleji'nde okuyan anaokulu öğrencileri, velileri için Kur'an-ı Kerim programı düzenledi.

Okul müdürü Ahmet Tekiş, Özel Bahar Koleji'nin konferans salonunda gerçekleştirilen programdan önce konuşma yaptı. Müdür Tekiş, "Okul olarak öğrencilerimizin ders başarısı, onların sosyalleşme çalışmalarının yanında onların manevi eğitimleri adına bir çok çalışmamız oluyor. İşte bu gece anasınıfı öğrencilerimiz siz misafirlerimize Kur'an-ı Kerim ziyafeti programı ayarlamışlar. Hepiniz programımıza hoş geldiniz, safalar getirdiniz." dedi.

Anaokulunun en minikleri olan Civcivler Sınıfı, programın başında dua etti. Öğrencilerden Gülnisa Alsolak ile Didemnaz Şeker, Yasin suresini okudu. Mustafa Erdem ve Ülkü Ceylin Budak ise Fatiha suresini mealiyle birlikte okudu. Ellerim Küçük ilahisini seslendiren Civcivler Sınıfı'nın ardından, Kelebekler Sınıfı Kur'an-ı Kerim'in içinden öğütler veren ayetleri ezberlerinden okudu.

Kolejin miniklerine okul müdürü Ahmet Tekiş tarafından madalya verildi. Programın sonunda hizmet annesi Halime Çakın'a plaket takdim edildi.

CİHAN

Yorumlar