Köktaş: Hedefimiz, halkın seçeceği cumhurbaşkanını ilk turda seçmektir

AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, "Bizim hedefimiz inşallah cumhurbaşkanlığı seçiminin yapılacağı gün olan 10 Ağustos'ta halkın seçeceği cumhurbaşkanını ilk turda seçmek olacaktır.

Google Haberlere Abone ol
Köktaş: Hedefimiz, halkın seçeceği cumhurbaşkanını ilk turda seçmektir

AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, "Bizim hedefimiz inşallah cumhurbaşkanlığı seçiminin yapılacağı gün olan 10 Ağustos'ta halkın seçeceği cumhurbaşkanını ilk turda seçmek olacaktır. Bizim için ikinci tur yok, ilk turda inşallah bu işi bitireceğiz. Samsun olarak Türkiye ortalamasına en büyük desteği vererek, katkı sağlayacağız.’’ dedi.

AK Parti Bafra Teşkilatı, Genişletilmiş İlçe Danışma Toplantısı düzenledi. Bafra’da bir düğün salonunda yapılan toplantıya Belediye Başkanı Zihni Şahin, AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Bafra Belediyesi AK Parti meclis üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

Toplantının açılış ve hoş geldiniz konuşmasını Tuncay Yurduseven yaptı. Yurduseven’in konuşmasının ardından 30 Mart 2014 mahalli idareler seçimiyle ilgili sinevizyon gösterimi yapıldı. Gösterimin ardından Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin konuşma yaptı. Şahin, “Aday olduğumuzda arkadaşlarıma ve bana güven duyup bizi tekrar seçen halkımıza şükranlarımı sunuyorum. Köylerimizin de görev alanımıza dahil olmasından dolayı bu seçim uzun bir maraton oldu. Bu seçim döneminde yapılan çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür ederim. Özellikle isimsiz kahramanlar var onlara teşekkür ederim. Bizleri buraya getiren sizler olduğunuz için içtenlikle söylüyorum hepinizden Allah razı olsun.” dedi.

AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş da seçim sonrası ilk olarak gerçekleştirilen İlçe Danışma Kurulu Toplantısı'nın hayırlara vesile olmasını diledi. Köktaş, şöyle dedi: "Bafra'da 2009 yılında yapılan yerel seçimlerde Zihni Şahin başkanımız 18 bin 862 oy alarak yüzde 39,94 ile başkan olmuştu. 2014 seçimlerinde ise büyük bir başarı yakalayarak 46 bin 265 oy alarak yüzde 52 oy oranı ile belediye başkanı seçildi. Alınan bu başarıda emeği olanları tekrar tebrik ediyorum. Önümüzde önemli bir seçim olan cumhurbaşkanlığı seçimi var. Birlikte inşallah cumhurbaşkanlığı seçimini yürüteceğiz. 30 Mart seçim çalışmalarımızda ufak tefek eksikliklerimiz olabilir. Fakat sandık müşahitlerimiz, mahalle temsilcilerimiz, kadın kollarımız, gençlik kollarımız, teşkilatımızın tüm kademeleri çok başarılı bir sınav verdiler. Biz teşkilatlar olarak gelecek olan seçim çalışmalarımıza hemen başladık. Sizlerle birlikte bu yaptığımız bu toplantılar ile istişarelerimizi gerçekleştirip, bu eksikliklerin giderilmesi için çalışmalarımızı yürüteceğiz. Artık Türkiye istiklalini yakaladı. Bizim hedefimiz inşallah cumhurbaşkanlığı seçiminin yapılacağı gün olan 10 Ağustos'ta halkın seçeceği cumhurbaşkanını ilk turda seçmek olacaktır. Bizim için ikinci tur yok, ilk turda inşallah bu işi bitireceğiz. Samsun olarak Türkiye ortalamasına en büyük desteği vererek, katkı sağlayacağız.’’

Konuşmaların ardından, Bafra'da AK Parti'ye kayıt olarak 20 bininci üye olan Barış Ayran'a, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Alaettin Bayrak tarafından plaket takdim edilirken, 30 Mart yerel seçimlerinde başarılı bir çalışma yürüten Bafra İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Hüseyin Ceylan'a da AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.

CİHAN

Yorumlar