Koçdemir: Göçe dur diyecek yegane kadrolar MHP'dedir

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Hasan Toktaş, son anketlere göre 4 dağ ilçesinde de açık ara önde olduklarını açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Koçdemir: Göçe dur diyecek yegane kadrolar MHP'dedir

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Hasan Toktaş, son anketlere göre 4 dağ ilçesinde de açık ara önde olduklarını açıkladı. Büyükşehir Belediye başkan adayı Dr. Kadir Koçdemir de "Dağ yöresi sürekli göç veriyor, kan kaybediyor. Buna dur diyecek yegane kadrolar MHP'dedir" dedi.

MHP Büyükşehir Belediye başkan adayı Dr. Kadir Koçdemir, İl Başkanı Hasan Toktaş ve il yöneticileri Harmancık Belediye başkan adayı Yaşar Türk'e destek olmak için ilçeye çıkarma yaptı. Harmancık mesaisine sabah namazı ile başlayan Dr. Koçdemir ve partililer namazından ardından cemaate çorba ikramında bulundu. Daha sonra ilçe esnafını ziyaret ederek sorunları dinleyen Başkan adayı Koçdemir ve MHP'liler ilçe seçim iletişim merkezinin açılış törenine katıldı.

Törende konuşan İl Başkanı Toktaş, Bursa gibi Harmancık'ın da 5 yıl kaybettiğini belirterek, "5 yıldır hizmeti unutup ayakkabı kutusu peşine düşenler milletimize zaman kaybettiriyor. Bizim dolduracak bırakın ayakkabıyı, kibrit kutumuz bile yok. Bizim derdimiz kutu doldurmak değil, milletin gönlünü kazanmak" diye konuştu.

Son anket verilerine göre dağ ilçelerinin 4'ünde de MHP'nin birinci parti olduğunu dile getiren Toktaş, "En yakın rakibimiz olan AKP'nin bize en fazla yaklaştığı yerde puan farkı 4. Diğer ilçelerde bu fark 10 puanı aşıyor. Biz Dağ bölgelerinde dörtte 4 yaparak, unutulmuşluğun, terk edilmişliğin yerine sevgi ve hizmeti getireceğiz" dedi.

Mevcut yönetimlerin vurdum duymazlığı yüzünden Dağ bölgesinin sürekli kan kaybettiğini anlatan Büyükşehir Belediye başkan adayı Kadir Koçdemir de, "Yöremize yeniden hayat vermek, kaybedilen zamanı telafi etmek için kollarımızı sıvadık. 30 Mart'tan sonra insanımızın doğduğu yerlerde doymasını sağlamak için projelerimizi bir bir hayata geçirerek dağ yöresinde sönen ocakların dumanın yeniden tütmesini sağlayacağız" ifadelerini kullandı.

Harmancık Belediye başkan adayı Yaşar Türk ise ilçenin kalkınması için çaba sarf edeceklerini vurguladı. CİHAN

Yorumlar