Kocatepe Camisi’nde bayram coşkusu

Ankara Kocatepe Camisi’ne çocuklarıyla birlikte gelen vatandaşlar, Ramazan Bayramı sevincini birbirleriyle kucaklaşarak yaşadı. Vatandaşlar sabahın ilk ışıklarıyla birlikte camiye geldi. Çok sayıda Arap turist de Kocatepe Camisi'ni tercih...

Google Haberlere Abone ol
Kocatepe Camisi’nde bayram coşkusu

Ankara Kocatepe Camisi’ne çocuklarıyla birlikte gelen vatandaşlar, Ramazan Bayramı sevincini birbirleriyle kucaklaşarak yaşadı.

Vatandaşlar sabahın ilk ışıklarıyla birlikte camiye geldi. Çok sayıda Arap turist de Kocatepe Camisi'ni tercih etti. Kocatepe Camisi imam hatibi olarak görev yapan İsmail Coşar, bayram hutbesinde Ramazan ayı ve bayramın önemine vurgu yaptı. Gazze başta olmak üzere İslam coğrafyasında yaşanan olaylara dikkat çekti. Yaşanan katliamların son bulması için dua edip birlik ve beraberlik çağrısı yaptı. Bayram namazının ardından camiden ayrılan vatandaşlar, avluda birbirleriyle bayramlaştı.

Bazı vatandaşlar Gazze’de yaşanan olaylar nedeniyle bayrama buruk girdiklerini söyledi. Çocuklarıyla gelen vatandaşlar ise camiden sonra büyüklerini ve mezarlıkları ziyaret edeceklerini aktardı.

CİHAN

Yorumlar