Kocasının Parmaklarını Parçaladığı Kadın: Etlerimin Ayrıldığını Hissettim

Antalya'da yaşanan korkunç olayda eşi tarafından parmakları ısırılarak parçalanan kadın, 'Parmaklarımı koparırcasına ısırdı. Etlerimin ayrıldığını hissettim.' dedi.

Google Haberlere Abone ol
Kocasının Parmaklarını Parçaladığı Kadın: Etlerimin Ayrıldığını Hissettim

Antalya'da 9 ay evvela 24 yaşındaki bay kuaförü K.D. ile ailesinin rızasıyla evlenmiş 17 yaşındaki F.D., eşiyle şiddetli geçimsizlik yaşamaya başladı.

Bir zaman ailesinin beraberinde kalan F.D., 6 Mart Cuma günü barışmak için baba H.O.'nun evine gelen eşini art çevirmedi. F.D.'yi 13 yaşındaki çırağının da olduğu ablasına ilişkin otomobile bindiren K.D., iddiaya nazaran belde merkezinden uzaklaşmaya başladı.

Bundan tedirgin bulunan F.D., eşine, 'Nereye gidiyoruz' dedi. Araçtaki av tüfeğini belli eden K.D., 'Av yapmaya gidiyoruzö diyerek genç kızı Bucak sınırları içerisindeki ormanlık bölgeye götürdü. Ve evvela dövdü arkasından parmaklarını koparırcasına ısırdı. Genç kadını vakayı gören TIR şöforleri kurtardı.

'BU AİLE MESELESİ'

K.D., genç kızı arabadan indirip av tüfeği ile etrafa ateş etmesini istedi. Bu talebi reddeden genç kız benzeri nedeni ile dövülmeye başladı. F.D., yüzüne ve vücudunun muhtelif yerlerine mühim darbeler alırken, bir zaman sonra daha da gözü dönen K.D., gene iddiaya nazaran genç kızın parmaklarını ısırarak etlerini kopardı. Kanlar içindeki genç kızın çığlıklarını duyan bir TIR şoförü vakaya müdahale etmek istedi. K.D., bu müdahaleye, 'Ben bu kadının kocasıyım. Bu aile meselesi.' diyerek karşı çıktı.

SALDIRGAN SERBEST

Sürücü K.D'nin elindeki av tüfeğini görüp aracına bindi ve birkaç kilometre ilerdeki jandarma noktasına giderek yaşadıklarını anlattı. İhbar üstüne jandarma ve polis ekipleri hadise yerine giderek F.D.'yi, kocasının elinden kurtardı. F.D., Bucak Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, ifadesi tahsil edilen K.D., mağdur kadının hayati tehlikesi olmadığı için savcılık nedeni ile hür bırakıldı.

'ETLERİNİ SIYIRMIŞ'

Dehşet gecesi hakkında konuşan anne E.O. ile baba H.O., 'Kızımızı vakadan sonra tanıyamadık. Yüzü, gözleri morluklar içindeydi. Boynu sıkıldığı için konuşamıyordu. Bu sebeple kendisini 3 gündür çay kaşığı ile besliyoruz. El parmakları feci halde. Kocası kendisi dövmekle yetinmemiş parmaklarını tek tek ısırıp etlerini koparmış. Zaten bir zaman sonra kızımız acıdan ötürü bilincini yitirmiş. ve bu hadise 13-14 yaşındaki bir çocuğun gözleri önünde olmuş. Eğer TIR sürücüleri vakayı görmese kızımız şu an yaşamıyor olacaktı' diye konuştu.

'PARMAKLARIMI KOPARIRCASINA ISIRDI'

Eşinin kendisini öldürmek istediğini söz eden F.D., 'Evliliğimizin iki ayı aşırı iyi geçti. Sonra beni herzaman dövdü. Ablasına ilişkin arabayla eve gittik. Yanımızda 13 yaşındaki çırağı da vardı. Evden yemek yiyeceğiz diye çıktık. Yanına av tüfeğini aldığını sonradan başkalık ettim. Tüfeği sordum. Alkolün etkisiyle arabayı kaldırıma çıkardı. Sonra beni arabadan indirip dövmeye başladı. Sağ el parmaklarımı koparırcasına ısırdı. Etlerimin ayrıldığını hissettim. Boşanmak istiyorum.' ifadelerini kullandı.

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar