Kocasının Balkondan Attığı Kadın, Bebeğini Kaybetti

Kayseri'de 5 haftalık hamile Ebru Ç., eşi tarafından balkondan atıldı. Olay sonucu bebeğini düşüren ve beline 6 platin takılan kadın hastanede tedavi görüyor.

Google Haberlere Abone ol
Kocasının Balkondan Attığı Kadın, Bebeğini Kaybetti

Kayseri'de, benzeri nedeni ile evinin balkonundan atılan gebe kadın, beli ile kol ve bacaklarında oluşan kırıklar nedeni ile hastanede tedavi görüyor. Olayda bebeğini de kaybeden genç kadın, eşinin en ağır biçimde cezalandırılmasını ve bir yaşındaki kızının kendisine verilmesini istiyor.

Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde 5 gün boyunca sıkı bakımda tutulan 19 yaşındaki Ebru Ç., bebeğinin ölümünden mesul tuttuğu eşinin en ağır biçimde cezalandırılmasını istiyor. Ebru Ç, 3 sene öncelikle Ferhat Ç. ile birbirlerini sevdiklerini ve daha 16 yaşındayken kaçarak evlendiğini söyledi. Fakat mesut günlerin fazla fazla sürmediğini hemen hemen her gün eşinden şiddet gördüğünü ifade eden Ebru Ç., bir yaşındaki kızı için yaşadığı sıkıntılara katlandığını anlattı.

'AL EŞİNİ KALDIR BALKONDAN AT'

Son zamanlarda eşinin, kayınvalidesinin etkisinde kalarak kendisine daha fazla fazla şiddet uygulamaya başladığını öne devam eden Ebru Ç. yaşadıklarını şöyle anlattı:

'Sabah kahvaltı hazırlıyordum. Kayınvalidem ekmek almaya gitmişti. Gelince 'niye yatak toplanmadı?' diye sordu. Çocuğun altını değiştirdiğimi söyledim. Kayınvalidem bağırıp çağırdı. Bu arada eşim kalktı, beni dövmeye başladı. Eşimle anası bir zaman konuştu. Sonra kayınvalidem banyodan soba demirini alıp kafama vurdu. Kayınvalidem 'al eşini kaldır balkondan at' dedi. Ben de balkona katkı dilemek için çıktım. Çıkmadan öncelikle de ailemi aradım. 'Gelin, beni kurtarın, öldürecekler' dedim. Ailem ben arayınca karakola gitmiş. Eşim beni kaldırdı, 2. kattaki evimizin balkonundan aşağı attı. Daha sonra beni kucağına alıp yukarı çıkardı. Burada yine kucağına alıp salonda da bir kez daha yere attı.'

'ÇOCUĞUNU DA SENİ DE ÖLDÜRECEĞİM'

Eşinin 'Çocuğunu da seni de öldüreceğim, ölünü de kimse bulamayacak' dediğini ifade eden Ebru Ç., komşularının ihbarı üstüne polis ve 112 Acil Servis ekiplerinin geldiğini söyledi.

BEBEĞİ DÜŞTÜ VE BELİNE 6 PLATİN TAKILDI

Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde sıkı bakıma kaldırıldığını ifade eden Ebru Ç., '5 haftalık hamileydim, bebeğim de düştü. Belime 6 platin takıldı. Kolumda platin var. Kollarım, ayaklarım kırık. Eşimden de annesinden de şikayetçiyim. Bir yaşındaki kızımın bana verilmesini istiyorum. Karnımdaki bebeği öldürdüğü için de bununla beraber şikayetçiyim' diye konuştu. Yaklaşık 5-6 mt. yükseklikten aşağıya atıldığını belirten Ebru Ç., çocuğu bulunduğu için yuvasının yıkılmasını istemediğini ve eşinden daha öncelikle şikayetçi olmadığını lakin bütün komşularının vakalardan haberdar olduğunu dile getirdi. Gözaltına tahsil edilen Ferhat Ç.'nin Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin arkasından çıkarıldığı mahkemece tutuklandığı öğrenildi.

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar