Kocasinan Emlak Müdürlüğü hafta sonu açık

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Emlak Vergisi ödemelerinde vatandaşa kolaylık sağlamak için Emlak Müdürlüğü’nün cumartesi ve pazar günü de çalışacağını söyledi. Başkan Mustafa Çelik, 2014 Yılı Emlak ve Çevre...

Google Haberlere Abone ol
Kocasinan Emlak Müdürlüğü hafta sonu açık

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Emlak Vergisi ödemelerinde vatandaşa kolaylık sağlamak için Emlak Müdürlüğü’nün cumartesi ve pazar günü de çalışacağını söyledi.

Başkan Mustafa Çelik, 2014 Yılı Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi ilk taksit son ödeme tarihlerinin hafta sonuna rastlaması nedeniyle çalışan vatandaşların da sıkıntı yaşamaması için Emlak Müdürlüğü veznelerinin 26-30 Mayıs 2014 tarihleri arasında hafta içi mesai sonrası saat 19'a kadar, 31 Mayıs 2014 Cumartesi ve 1 Haziran 2014 Pazar günü de 9 ile 16 saatleri arasında çalışmalarına devam edeceğini kaydetti.

Kocasinan Belediyesi’nde bilgisayar otomasyon sistemiyle Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi ödemelerinin 1 dakikada yapılabildiğini vurgulayan Başkan Mustafa Çelik, ”Konut ve işyeri sahipleri Emlak Vergisi'ni belediyemize, konutu kullananlar Çevre Temizlik Vergisi'ni su faturalarıyla KASKİ’ye, işyerlerini kullananlar ise Çevre Temizlik Vergisi'ni belediyemize ödüyor. Vatandaşlarımız ödemelerini veznelerimize nakit ve kredi kartıyla yapabildiği gibi internet vasıtasıyla web sayfamızdan ve 46 88 00 numaralı PTT çekiyle de yapabilir. Biz de vatandaşımızdan aldığımız vergiyi yine onlara hizmet olarak geri ödüyoruz." dedi.

CİHAN

Yorumlar