Kocaoğlu’ndan ‘oyuna sahip çık’ çağrısı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Buca’da “sandıklara sahip çıkın” çağrısı yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Kocaoğlu’ndan ‘oyuna sahip çık’ çağrısı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Buca’da “sandıklara sahip çıkın” çağrısı yaptı. Her vatandaşın sandıklar açıldıktan sonra oy pusulalarının sayımını izlemeye hakkı olduğunu hatırlatan Kocaoğlu, "Sandığa sahip çıkmak zorundayız. Her yurtsever sandığın başına gidip yaşanabilecek bir haksızlık varsa bunu engelleyecek. İlçe seçim kurulunda 18’i 81 yapmak, bir partinin 100 oyunu diğer bir partinin oyuna ilave etmek gibi oyunlara da dikkat etmemiz gerekiyor." diye konuştu.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, partisinin Buca Belediye Başkanı Adayı Levent Piriştina ile birlikte Buca’daki dernekleri ziyaret etti. Başkan Aziz Kocaoğlu’nun ilk durağı Rumeli Balkan Dernekleri Federasyonu oldu. Çok sayıda dernek yöneticisiyle bir araya gelen Başkan Kocaoğlu’na Boşnak böreği ikram edildi. Buca’da yaptıkları yatırımlardan bahseden Başkan Kocaoğlu, İZBAN ile ilçenin ulaşım sorunun azaldığını, yeni metro ve tramvay hattı projelerinin ulaşımı daha da rahatlatacağını söyledi.

Daha sonra Alevi Gençlik Kültür Derneği’ni ziyaret eden Başkan Aziz Kocaoğlu’nu burada yoğun bir kalabalık karşıladı. Mitinge dönüşen ziyarette konuşan Başkan Aziz Kocaoğlu, 2014 yılında 3 seçim olacağını belirterek, "Ülkenin kaderi bu seçimle yeniden yazılacak. Sandığa sahip çıkmak, sonuçları mutlaka almak zorundayız. Saat 5’te sandıklar açıldığında her yurtsever, sandığın başına gidip vatandaş olarak haksızlığı engelleyecek. Her vatandaş sandık açıldığında tek tek oy pusulalarını görebilir. Ondan sonra ilçe seçim kurulunun önüne gidip, 18’i 81 yapmak, bir partinin 100 oyunu diğer partinin oyuna ilave etmek gibi bilgisayar başındaki oyunlara da dikkat etmemiz gerekiyor. Önümüzde bir sınav var. Ya tek adam yönetimine gideceğiz ya da ülkemizin kurtuluşunu demokratik yoldan sağlayacağız." diye konuştu.

Tokat Erbaalılar Derneği’ni de ziyaret eden Başkan Aziz Kocaoğlu, "Bakracın altında kaçak varsa orada bereket olmaz. Bir toplu iğneyi bile haksız hukuksuz alıyorsanız, o toplu iğnede 76 milyonun hakkı vardır. Bize dinimiz, atamız böyle öğretti." ifadelerini kullandı. Daha sonra Buca’nın en eski derneklerinden olan Buca Avcılık ve Dağcılık Derneği’ni ziyaret eden Başkan Kocaoğlu, Buca temaslarını Forbes Caddesi’nde esnafı ziyaret ederek sürdürdü.
CİHAN

Yorumlar