Kocaoğlu: Siyaset, eşi dostu zengin etmek için yapılmaz

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, “Siyaset, ülke için yapılır. Siyaset, partini yüceltmek için yapılır.

Google Haberlere Abone ol
Kocaoğlu: Siyaset, eşi dostu zengin etmek için yapılmaz

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, “Siyaset, ülke için yapılır. Siyaset, partini yüceltmek için yapılır. Siyaset, para kazanmak için yapılmaz. Siyaset, eşi dostu zengin etmek için yapılmaz. Siyaset, insana hizmet için yapılır." dedi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi Bornova Belediye başkan adayı Olgun Atilla’nın seçim bürosunun açılış törenine katıldı. Bornova Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törende sevgi gösterileriyle karşılanan Başkan Kocaoğlu, kürsüye, 'İzmir Azizdir, Aziz Kalacak' sloganları eşliğinde çıktı.

"AİLEM BENİ EVE ALMAZ"

Ülkenin geleceğini kurtarmak için 30 Mart seçimlerinin çok önemli olduğunu kaydeden Başkan Aziz Kocaoğlu, konuşmasına şöyle devam etti:
“AKP adayı, belli sıkıntıları aşmak ve gündemi değiştirmek için yandaş basınla birlikte bizi bombardımana tabi tutmak istiyor. Kavgaya çekmek, dedikoduya sokmak için çaba gösteriyor. Biz, bu oyunlara gelmeyiz. İzmir’e nasıl gittiysem bugün de aynı Aziz ağabeyinizim. Bu iktidar, İzmir’e iyi bakmıyor. İzmirlinin 5 milyar liralık malını özelleştirme adı altında sattılar. 11 senede 5 milyar 300 milyon liralık yatırım yaptılar. Biz 10 senede 6 milyar 138 milyon liralık yatırım yaptık. Onlardan 1 milyar lira daha fazla. 2012 yılında 37,5 milyar vergi verdik. İzmir’den alıyorlar, İzmir’e vermiyorlar. Malımızı satıyorlar. Bugün AKP adayının yerinde olsam ‘evden çıkmam diyeceğim’ ama hanım da çocuklar da eve almaz. Az buz oyla, dirençle bunların gideceği yok. 30 ilçeyi aldığımız gibi öyle bir fark atacağız ki bunlar, değil İzmir’de, Türkiye’de tutunamayacaklar. Bunların hakkından ancak İzmirli gelir.”

ENGİN’DEN “SANDIĞA GİDİN” ÇAĞRISI

Türkiye’nin geleceği için oyların sandıkta birleştirilmesi gerektiğini ifade eden CHP İl Başkanı Ali Engin de “Daha önce hangi partiye oy vermişseniz verin, bu defa 30 Mart’ta tarlalarımızın tekrar ekilebilmesi, fabrikaların çalışabilmesi, özgür basın ve gençlerimizin iş bulabilmesi için sandığa gidin. 2 kadın belediye başkan adayımız ve genç adaylarımız var. 90 yıllık çınar yenilenerek yoluna devam edecek, Türkiye’ye umut olacak. İnanıyorum ki yüzde 65 oy oranı ile Aziz Kocaoğlu’nu ve Olgun Atilla’yı belediye başkanı yapacaksınız.” dedi.




CİHAN

Yorumlar