Kocaoğlu: Menderes'e çöplük koskoca bir yalan

Menderes ilçesine bağlı Oğlananası, Gölcükler, Küner, Develi, Tekeli, Karakuyu, Çileme ve Görece köyleri ve mahallerini ziyaret eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP adayı Aziz Kocaoğlu, “Menderes’e çöplük yapacaklar.

Google Haberlere Abone ol
Kocaoğlu: Menderes'e çöplük koskoca bir yalan

Menderes ilçesine bağlı Oğlananası, Gölcükler, Küner, Develi, Tekeli, Karakuyu, Çileme ve Görece köyleri ve mahallerini ziyaret eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP adayı Aziz Kocaoğlu, “Menderes’e çöplük yapacaklar.” iddiasına cevap verdi: “Tahtalı havzasını korumak için canhıraş uğraşan Büyükşehir Belediyesi, buraya çöplük yapar mı? Ben Menderes’in bir işini aksattım mı? Papaza kızıp oruç bozulur mu kardeşim? Bunlar bizim kişiliğimize uyan işler değildir. Siz hiç mezar taşında, ‘Bu adam yalandan öldü.’ diye bir yazı gördünüz mü? İşte bu kadar söylüyorum.”

Kocaoğlu, seçim çalışmalarına Menderes ilçesinde devam etti. CHP İzmir Milletvekili Alaattin Yüksel ve Menderes adayı Ahmet Pala’nın da eşlik ettiği Kocaoğlu, kahvehanelerde buluştuğu vatandaşların, Menderes Belediye Başkanı ve bağımsız aday Ergun Özgün’e ilişkin sorularını da cevapladı. Başkan Kocaoğlu, “Ergun Başkan’la ben hiç uğraşmadım. Bana, ‘Buranın ihtiyacı sanat okulu.’ dedi. Söz istedi, ben de söz verdim ve yaptım. İşi bizzat takip ettim ve paranın da yüzde 95’ini İzmir Büyükşehir Belediyesi verdi. Neredeyse açılışa beni çağırmıyordu, kendisine göre bir şov yaptı. İnsan paylaşarak büyür. Onun belediye başkanı atanmamasında benim bir dahlim de yok. Genel merkez anketler yaptı, herkese sordu.Kime gittiyse, ‘Bunu değiştirmezseniz size oy yok.’ cevabını aldı. Şimdi yok çöplük yapacaktı, yok geçinemiyordu deniyor.” şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar