Kocaoğlu Başbakan Erdoğan'ı eleştirdi: İzmir'i sana kaptırmayacağız

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP adayı Aziz Kocaoğlu, yarın şehirde miting yapacak olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı hedef aldı.

Google Haberlere Abone ol
Kocaoğlu Başbakan Erdoğan'ı eleştirdi: İzmir'i sana kaptırmayacağız

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP adayı Aziz Kocaoğlu, yarın şehirde miting yapacak olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı hedef aldı. Selçuk ilçesindeki DeppoEfes’in açılışında Erdoğan’ı, İzmir'de İstanbul'un propagandasını yapmakla suçlayan Kocaoğlu, “İzmir'e ne yaptın onu anlat. İzmir'de İzmir'i anlatacaksın. Bu, aba altından sopa göstermektir. Sen aba altından sopa göstermeye devam et, İzmir'i sana kaptırmayacağız.” dedi.

Başbakan Erdoğan'ın İzmir’e hiçbir şey yapmadığını ileri süren Kocaoğlu, “Başbakan, 'İzmit Körfezi'ne en uzun köprüyü yapıyorum.' diyor. 'İstanbul'da üçüncü köprüyü yapıyorum.' diyor. İzmir'de propagandasını yapıyor. İzmir'e ne yaptın? İzmir'de İzmir'i konuşacaksın. Ne alâkası var kardeşim? Bu ne biçim siyaset? Bunun açılımı, 'Arkadaşlar, ben İzmir'e hiçbir şey yapmadım, İstanbul'a yaptım. Onlar bana oy verdi, ben de onlara hizmet götürüyorum.' demektir. İzmir'i İzmirlilerle, katılımcı yönetim anlayışıyla yönetiyoruz. Yani demokrasiyle, dayatmayla değil.” şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar