Kocaoğlu: Babasının makamına ihtiyaç duyan evladı Allah nasip etmesin

İzmir’de yerel seçim hazırlıklarını sürdüren Büyükşehir Belediye Başkanı ve yeniden CHP adayı Aziz Kocaoğlu, “Benim iki oğlumun adını bilen yok.

Google Haberlere Abone ol
Kocaoğlu: Babasının makamına ihtiyaç duyan evladı Allah nasip etmesin

İzmir’de yerel seçim hazırlıklarını sürdüren Büyükşehir Belediye Başkanı ve yeniden CHP adayı Aziz Kocaoğlu, “Benim iki oğlumun adını bilen yok. Babasının makam koltuğuna ihtiyaç duyan evladı Allah kimseye nasip etmesin, bana da etmesin.” dedi.

Başkan Kocaoğlu, Kınık ilçesine bağlı köyleri ziyaret etti. Kocaoğlu’na İzmir milletvekilleri, CHP İl Başkanı Ali Engin, Kınık Belediyesi CHP Başkan adayı Mehmet Çetinkaya eşlik etti. Rotasını ilk olarak Arpaseki'ye çeviren Kocaoğlu, ardından Aziziye, Çaltıköy ve Poyracık'a gitti. Anadolu insanının sıcaklığına hayran olduğunu belirterek, “Analarımız, bacılarımız, kardeşlerimiz birlikteyiz. Bizim 21 ilçedeki vatandaşlarımızla gönül bağımız vardı. Şimdi bize yeni bağlanacak olan ilçelerde de kendimizi, belediye anlayışımızı göstereceğiz. 21 ilçede yaşayan vatandaşımızı pişman etmediğimiz gibi bize oy verdiğinize sizi de pişman etmeyeceğiz. Bunun için çalışacağız.” şeklinde konuştu. Hiçbir çıkar ilişkisinde gözü olmadığını söyleyen Kocaoğlu, “Benim iki oğlumun adını bilen yok. Ben nasıl anamdan babamdan ayrıldım, taş oldum baş yardımsa onlar da evlerine, aşlarına kendileri bakıyorlar. Babasının makam koltuğuna ihtiyaç duyan evladı Allah kimseye nasip etmesin, bana da etmesin.” dedi. Göreve geldiklerinden bu yana ihtiyacı olan yerlerde akıllı salonlar yaptıklarını ifade ederek, “Uygun arazi bulduğumuz yerlere akıllı salon yapma sözünü veriyoruz. Bugüne kadar hizmet götürdüğümüz köylere yapılan bütün hizmetleri size de getireceğiz. Büyükşehir Belediyesi sorumluluğuna giren bütün köylerin arazi yollarını da asfaltlayacağız.” diye konuştu. CİHAN

Yorumlar