Kocamaz: Mersin'in her yerini cazibe merkezi yapacağız

Tarsus Belediye Başkanı ve MHP Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Mersin'in bir bölgesini değil her yerini cazibe merkezi yapacaklarını belirtti.

Google Haberlere Abone ol
Kocamaz: Mersin'in her yerini cazibe merkezi yapacağız

Tarsus Belediye Başkanı ve MHP Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Mersin'in bir bölgesini değil her yerini cazibe merkezi yapacaklarını belirtti.

    Kocamaz, Cihan Haber Ajansı'nı ziyaretinde yaptığı açıklamada kente hizmet edecek projelerinin hazır olduğunu kaydetti. Kente hizmet yapmanın yanında insanların onu kullanabilmesinin de çok önemli olduğunu vurgulayan Kocamaz, Mersin'de hiç kimsenin bir birinden endişe etmeden sevgi ve saygı çerçevesinde yaşamasını sağlayacaklarını kaydetti.

    Mersin'in gerçek manada kurtuluşunun 30 Mart olacağını dile getiren Kocamaz, kenti hak ettiği hizmete kavuşturmak için ellerinden gelen bütün gayretleri göstereceklerini vurguladı. Yaptıkları seçim anketlerine de değinen Kocamaz Mersin merkezde CHP ile MHP'nin baş başa gittiğini söyledi. AKP'nin 3. sırada olduğunu anlatan Kocamaz ikinci bölgedeki üstünlüklerinin ise tartışmasız sürdüğünü söyledi. Kocamaz, önümüzdeki günlerde yapacakları çalışmalarda CHP ile aralarındaki farkın açılacağını ifade etti.

    "İFTİRA KAMPANYASI TUTMAZ"

    Öte yandan Kocamaz yazılı bir açıklama yaparak seçim süreci nedeniyle iftira ve karalama kampanyasına girildiğine dikkat çekti. Yönetimindeki şeffaflığının vatandaşlar tarafından bilindiğini vurgulayan Kocamaz kendisi için dürüstlük ve samimiyetin her zaman ön planda olduğunu kaydetti. AKP ve CHP'nin ağız birliği yapmışcasına şahsına partisine ortak bir iftira ve karalama kampanyası yürüttüğünü ifade eden Kocamaz şöyle devam etti:
"Mersin halkının teveccühleri ve destekleri ile yürüttüğümüz Belediye Başkanlığı seçim kampanyasında yenilgiyi şimdiden gören CHP ve hiç bir şansının olmadığını bilen AKP kadroları 'çamur at izi kalır' düşüncesi ile şahsıma yönelik iftira kampanyası düzenleyerek sevgili Mersin'imizde siyaset sahnesini kirletmeye çabalamaktadır. Son günlerin gündemini oluşturan "yolsuzluk" haberleri konusunda bir kaç cümlelik eleştirime dahi tahammül edemeyen AKP ve bu durumu fırsat bilerek AKP kadroları ile işbirliği halinde karalama kampanyası düzenleyecek kadar gözü kararmış CHP kadroları 20 yıl boyunca dürüstlük ve onur dışında hiç bir referans kabul etmeden yaptığım hizmetleri karalamak için birlik olmuştur. Burhanettin Kocamaz'ın veremeyeceği hiç bir hesabı yoktur." CİHAN

Yorumlar