Kocamaz: Bozyazı'nın turizm merkezi olması için gereken desteği veriyoruz

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Bozyazı ilçesinin turizm merkezi olması için gereken desteği verdiklerini belirtti. Kocamaz, Bozyazı ilçesi'nde incelemelerde bulundu. Yapımı tamamlanmak üzere olan Bozyazı atıksu arıtma...

Google Haberlere Abone ol
Kocamaz: Bozyazı'nın turizm merkezi olması için gereken desteği veriyoruz

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Bozyazı ilçesinin turizm merkezi olması için gereken desteği verdiklerini belirtti.

Kocamaz, Bozyazı ilçesi'nde incelemelerde bulundu. Yapımı tamamlanmak üzere olan Bozyazı atıksu arıtma tesisini gezen Kocamaz, "İller Bankası'nın finansörlüğünde Bozyazı Belediyesi tarafından gerçekleştirilen atıksu arıtma tesisinin inşaatı büyük oranda tamamlanmış durumda. Tesisin tam olarak faaliyete girmesiyle, Bozyazı sahillerinin her metrekaresi mavi bayrak standardına kavuşacak ve bu ilçemizde deniz turizmi hareketlenecektir. Biz de Büyükşehir Belediyesi olarak Bozyazı'ya gerekli yatırımları yaparak, bu hareketlenmeye destek vereceğiz." diye konuştu.

Kocamaz, daha sonra, Bozyazıdaki mahalle muhtarlarıyla bir toplantı yaptı. MHP Mersin Milletvekili Ali Öz, Bozyazı Belediye Başkanı Mehmet Ballı ile meclis üyelerinin de katıldığı toplantıda Başkan Kocamaz, "Muhtarlarımızın sıkıntılarını ve bizden taleplerini çok iyi biliyorum. Bozyazı'ya yapılacak hizmetler ve sıkıntıların çözümü konusunda Bozyazı Belediye Başkanımız Mehmet Ballı ile sürekli irtibat halindeyiz. Bu sorunları, yaptığımız program çerçevesinde inşallah en kısa zamanda çözüme kavuşturacağız." dedi.

Bozyazı temaslarının sonunda Başkan Kocamaz, Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Ramazan Etkinlikleri’ne katılarak, iftarını Bozyazılı vatandaşlarla birlikte açtı.İftar öncesi Tasavvuf Konseri’nin yer aldığı etkinliğe Başkan Kocamaz’ın yanı sıra MHP Mersin Milletvekili Ali Öz, Bozyazı Belediye Başkanı Mehmet Ballı, Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel, meclis üyeleri, muhtarlar ve kalabalık bir halk topluluğu iştirak etti. İftar yemeğinin ardından Kuran-ı Kerim tilaveti dinlendi. Hoş Seda Fasıl Grubu eşliğinde Konya Sema Grubu’nun gösterisi ile devam eden ‘Ramazan Etkinlikleri’nde bir konuşma yapan Başkan Kocamaz şunları söyledi: “Sırasıyla Anamur, Toroslar ve Mut ilçelerimizde düzenlediğimiz Ramazan Etkinlikleri’nin adresi bugün Bozyazı. Bu etkinlikler vesilesiyle sizlerle bir araya gelmiş olmaktan dolayı çok mutluyum. İnşallah yapacağımız hizmet ve yatırımlarla, Bozyazı’yı en önemli sahil ilçelerinden birisi haline getireceğiz."

CİHAN

Yorumlar