Kocaeli'nde trafik kazası: 1 ölü

Kocaeli'nde meydana gelen trafik kazasında motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti. Kaza, Gölcük D-130 kara yolu üzeri Yeni Garajlar mevkiinde meydana geldi. Gölcük'ten İzmit istikametine motosikletiyle seyir halinde olan 69 yaşındaki Mehmet...

Google Haberlere Abone ol
Kocaeli'nde trafik kazası: 1 ölü

Kocaeli'nde meydana gelen trafik kazasında motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti.

Kaza, Gölcük D-130 kara yolu üzeri Yeni Garajlar mevkiinde meydana geldi. Gölcük'ten İzmit istikametine motosikletiyle seyir halinde olan 69 yaşındaki Mehmet Yılmaz, plakası ve sürücüsü henüz belirlenemeyen bir aracın çarpması sonucu ağır yaralandı. Olayı görenler 112 ekiplerini aradı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaşlı adamın öldüğünü belirledi. Gölcük ilçesi İhsaniye Çiftlik Mahallesi Yıldız Siteleri Papatya Apartmanı’nda ikamet eden, emekli ve 3 çocuk babası Mehmet Yılmaz’ın cenazesi, olay yerinde yapılan incelemelerin ardından otopsi için İzmit Asri Mezarlık morguna kaldırıldı.

Kaza sonrası polis ekipleri, çarpan aracın yakalanması için çalışma başlattı. Üzücü kazada can veren Yılmaz’ın yakınları, olayda Yılmaz’a çarpan şahsa seslenerek, "Vicdanının sesini dinlesin bir an önce teslim olsun." dedi. Yaşlı vatandaşın cenazesi, yapılan işlemlerinin ardından ailesine teslim edildi. Yılmaz, 17 Ağustos Mezarlığı’nda toprağa verildi.

CİHAN

Yorumlar