Kocaeli Üniversitesi'nde yabancı uyruklu öğrenci kavgası: 1 ölü, 1 yaralı

Kocaeli Üniversitesi'nde biri Iraklı diğeri Orta Afrika Cumhuriyeti vatandaşı iki yabancı öğrencinin bıçaklı kavgası ölümle bitti. Olay, Umuttepe Kampusu içindeki yurt binalarının önünde meydana geldi. İddiaya göre, Iraklı Mohsin Salman...

Google Haberlere Abone ol
Kocaeli Üniversitesi'nde yabancı uyruklu öğrenci kavgası: 1 ölü, 1 yaralı

Kocaeli Üniversitesi'nde biri Iraklı diğeri Orta Afrika Cumhuriyeti vatandaşı iki yabancı öğrencinin bıçaklı kavgası ölümle bitti.

Olay, Umuttepe Kampusu içindeki yurt binalarının önünde meydana geldi. İddiaya göre, Iraklı Mohsin Salman Ali ile Orta Afrika Cumhuriyeti vatandaşı Aboubakar Ahıdjo çamaşır asma anlaşmazlığından kavgaya tutuştu. Kavganın büyümesi üzerine öğrenciler, sonunda birbirini bıçakladı. Olayda Mohsin Salman Ali bacağından, Aboubakar Ahıdjo ise göğüs bölgesine aldığı bıçak darbesi ile yaralandı. Umuttepe Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılan yaralı öğrenciler tedavi altına alındı. Kalbine yakın bir bölgeden bıçaklanan Aboubakar Ahıdjo, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

İkilinin çok iyi arkadaş olduğu ve Ebubekir Ahidjo'nun 15 gün önce ameliyat olan Muhsin Salman Ali'ne sürekli destek verdiği iddia edildi. Altlı üstü komşu olan ikilinin 3 yıldır Kocaeli'nde oldukları öğrenildi.

CİHAN

Yorumlar