Kocaeli TEM'de zincirleme kaza: 3 yaralı

Kocaeli TEM Otoyolu'nda 6 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

Google Haberlere Abone ol
Kocaeli TEM'de zincirleme kaza: 3 yaralı

Kocaeli TEM Otoyolu'nda 6 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

Kaza, TEM Otoyolu Bekirdere Viyadüğü'nde meydana geldi. İstanbul’dan Ankara istikametine gitmekte olan TIR kupası yüklü Ömer Erkal idaresindeki 4766 WT 85 Fransa plakalı TIR, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrilerek sürüklendi. Yaklaşık 200 metre sürüklenen TIR, bariyerlere vurarak durdu. Önlerinde bir TIR’ın devrildiğini gören Sibel Bayrak idaresindeki 34 JB 7376 plakalı otomobil sürücüsünün aniden fren yapmasıyla durdu. Aniden duran otomobile arkadan gelen Salih Boz idaresindeki 34 MB 140 plakalı otomobil ve 34 NOD 99 plakalı otomobil çarptı. Daha sonra araçlara Erdal Aydın idaresindeki 34 AZ 5556 plakalı otomobil ve Mehmet Çiftçi idaresindeki 80 FY 970 plakalı TIR çarptı.

Kaza nedeniyle 34 NOD 99 plakalı otomobilde bulunan sürücü Hüseyin Çetin ile yanında bulunan Gülay Çetin ve Yusuf Çetin yaralandı. Çevredeki vatandaşların haber vermesiyle olay yerine sağlık ekipleri, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, olay yerinde ilk müdahaleyi yaptıkları yaralılardan Hüseyin Çetin ile Gülay Çetin’i Kocaeli Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne, Yusuf Çetin’i ise Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Acil Servisi’ne sevk etti.

TEM OTOYOLU 2.5 SAAT TRAFİĞE KAPANDI

Tedavi altına alınan 3 yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken; kaza nedeniyle TEM Otoyolu Ankara istikameti ulaşıma kapandı. Polis ekipleri, kara yolları ekipleriyle birlikte devrilen TIR’ın ve yüklü bulunduğu TIR kupalarının yoldan kaldırılması için uzun uğraş verdi.

Uzun süren çalışmalar sonucunda kazaya karışan TIR yoldan çekildi. Kaza nedeniyle yolda uzun kuyruklar oluştu. Otoyolun Ankara istikameti 2.5 saat trafiğe kapalı kaldı. Araçlar kaldırıldıktan sonra ulaşım normale döndü. CİHAN

Yorumlar