Kocaeli polisinden zehir tacirlerine seri operasyonlar

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şubesi Narkotik Büro ekipleri, son bir hafta içersinde sokak satıcılarına ve onlara mal getiren satıcılara yönelik 4 ayrı operasyon düzenledi.

Google Haberlere Abone ol
Kocaeli polisinden zehir tacirlerine seri operasyonlar

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şubesi Narkotik Büro ekipleri, son bir hafta içersinde sokak satıcılarına ve onlara mal getiren satıcılara yönelik 4 ayrı operasyon düzenledi. Son bir haftada sokak satıcıları ve onlara mal temin edenlere yönelik 4 başarılı operasyonda 9 kişi tutuklanırken, 2 bin 380 adet exctasy hap, 60 gram bonzai, 10 kilo 500 gram esrar ile 1 tabanca ele geçirildi.

İÇ ÇAMAŞIRINDAN 780 EXTACY ÇIKTI

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Büro Ekipleri tarafından düzenlenen ilk operasyon şu şekilde gelişti. İstanbul’dan yüklü miktarda uyuşturucu madde getireceği ve sokak satıcısı olduğu iddia edilen Kamil Ş.(41) takibe aldındı. Şahıs İstanbul’dan dönerken aracı durdurularak arandı. Şahsın yapılan üst aramasında iç çamaşırından 780 adet extacy ismi verilen uyuşturucu hap ele geçirildi. Kamil Ş. sevk edildiği adli merciiler tarafından tutuklandı.

3 KİŞİ TUTUKLANDI

İkinci operasyonda ise Düzce’de sokak satıcılığı yaptıkları öne sürülen 3 kişi takibe alındı. İstanbul’dan temin ettikleri uyuşturucu maddesi ile Düzce’ye gittikleri öğrenilen şahısların aracı Kocaeli’nde durduruldu. Yapılan aramada 500 extacy ismi verilen uyuşturucu hap ile 60 gram bonzai ismi verilen uyuşturucu madde ele geçirildi. Olayla ilgili adli mercilere sevk edilen Tamer N., Tolga Ö., Tugay O. isimli şahıslar tutuklandı.

KÖRFEZ’DE EVE OPERASYON

İstanbul'dan temin ettiği uyuşturucu maddeyi Kocaeli’ne getirerek sattığı iddia edilen İsmail G. isimli şahıs narkotik ekipleri tarafından takibe alındı. İstanbul’dan aracı ile dönerken TEM Otoyolu Kuruçeşme Turnikeleri'nde durdurulan araçta yapılan aramada 100 extacy hap, 10 kilo 500 gram esrar maddesi ele geçirildi. İsmal G. Sevk edildiği adli merciiler tarafından tutuklandı. Son operasyon ise Körfez ilçesinde düzenlendi. Sokak satıcısı olduğu ileri sürülen ve Narkotik ekipleri tarafından takibe alınan Davut G. isimli şahısın evine operasyon yapıldı. Şahısın evinden 500 gram esrar maddesi ve 1 adet tabanca ile uyuşturucu satışından elde edildiği ileri sürülen 3 bin lira para ele geçirildi. Adliyeye sevk edilen zanlı tutuklandı.
CİHAN

Yorumlar